Assassination Games (2011)

Autor Sunsetter 20.09.2011. Pregleda: 16623
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Assassination Games PosterPrvo što mi pade na pamet kad sam čuo za ovaj film je pesma Hladnog piva – Nije sve tako sivo, a naročito stih iz te pesme „Barem te niko više neće mučit sa francuskom dramom… posudićeš si film sa Žan Klod Van Damom”… I još jedan: „I dok Žan izbija bubreg nekom sporednom liku, ti od suza jedva i da vidiš sliku…”. :) Nadam se da sam vam ovim stihovima pokazao u kakvim se stanjima gledaju filmovi Žan Klod Van Dama (skraćeno ŽKVD) i kakav mentalni obrok možete da očekujete (ipak, poslušajte celu pesmu).
Dakle, pred vama je klasičan no-brain-er, za odmaranje sivih ćelijica. Nemojte da vas niska ocena zbuni, ovo je odličan film! Potpuno je ispunio sva moja očekivanja! Ja sam oduševljen! Da razjasnim, nisam ironičan, stvarno je do jaja film. Samo uključite smisao za humor, stavite naočare za humoristički pogled, isključite mozak i uživajte u večeri sa Nj.K.V.ŽKVD. Realno, carski je film.
Ovaj pasus je posvećen radnji filma. Iako sam ga gledao jutros, trebalo mi je dobrih 4 minuta da se setim o čemu se zapravo radi, ali ipak me osećaj oduševljenja nije napustio. Super sam se proveo gledajući film!
Dakle, dvojica profesionalnih ubica, jedan vešt sa noževima (ŽKVD) a drugi favorizuje snajpove (neki drugi lik). Silom prilika, udružuju se protiv jednog lika (stereotipski zlikovac), i bande korumpiranih policajaca, i još veće bande sporednih likova koji će bit upucani, izbodeni, izudarani, i ŽKVD će im bubrege izbiti. Obojica ubojica pored glavne priče, imaju i svoje sporedne, u kojima vidimo da nisu samo ubice hladna srca, već ličnosti koje nisu odolele ženskim čarima.
Ovo je poseban žanr filmova (barem bi ga trebalo uvesti) i nekome će odgovarati a nekome jok, ali u svakom slučaju, Žan Klod Van Dam, tj. sva četvorica, vas neće razočarati. P.S. Nisam nigde bio ironičan.Info:

Naziv: Assassination Games
Žanr: Akcija | Triler
IMDb rejting: 6.3/10 (1,654 glasova)
Režija: Ernie Barbarash
Igraju: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Kevin Chapman, Ivan Kaye, Michael Higgs

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Assassination.Games.2011.DVDRip.XviD-IGUANA
Trajanje: 101 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 336 – 800 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=9Z9YUQ4E

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Assassination Games (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.