Banlieue 13 – Ultimatum (2009)

Autor ShiftDelete 5.03.2010. Pregleda: 9632
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Banlieue 13 District 13 Ultimatum 2009 movie posterNeko je na nekoj od društveno popularnih mreža rekao za ovaj sajt citiram „Sajt je sablja“, e sada kakva bi ovo sablja bila ako nema sablja filmova. Malo sam tražio po netu šta bi moglo da udovolji vašim sablja apetitima i setio sam se fima koji sam pogledao još pre par meseci. Naravno kao što sam naslov govori (pod uslovom da tečno govorite francuski) u pitanju je muvi „Okrug 13: Ultimatum“, dakle i sami zaključujete nastavak nekog filma koji se verovatno zvao „Okrug 13“.
Ovo francusko akciono čedo, naravno diktirano scenarijom Luka Besona, nas vodi u pariski geto ograđen velikim bedemima u kojem žive (mahom) imigranti svih boja, a samim tim i oružija. Damjan i Leto (ovaj drugi osnivač veštine parkur u stvarnom životu) imaju misiju da se infiltriraju u katakombičnu četvrt kako bi sprečili drastičan sukob nakro bosova pre nego što vlasti Pariza reše da opletu svojim merama koje su čak ozbiljine i od Dačićevih. Naravno priča je prilično retardirana, ali ovaj film se gleda zbog parkura, mlaćenja ruskih, turskih, afričkih i srpskih bandi i parkura.
Sablja momenat ovog filma jeste što je (van budnog oka srpskih medija) skoro u potpunosti snimljen na Novom Beogradu za koji je Devid Bel (osnivač parkura) rekao da je totalno jebitačna scenografija za parkur i akcione filmove uopšte. Ako ste dovoljno pažljivi moćećete da pročitate standardne srpske grafite na zidovima koje ovaj momak preskače sa lakoćom kao i ćiričičnu tablu „Krojač – šivenje po meri“. A ovaj film je baš u tom fazonu: šije.Info:

Žanr: Action | Sci-Fi
IMDb rejting: 6.5/10 (4,424 glasova)
Režija: Patrick Alessandrin
Igraju: David Belle, Cyril Raffaelli, Philippe Torreton, Daniel Duval, Elodie Yung

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: District.13.Ultimatum.2009.DVDRip.XviD-VoMiT
Trajanje: 101 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 870 kbps
Audio: MP3 2.0 – 131 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=6Z7E9D25

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

  7 komentara na "Banlieue 13 – Ultimatum (2009)"

 • Pretoryan says:

  Like za review :) ae sad ce vidimo z` film :)

 • heyss says:

  gdje mogu skinuti prevod za ovaj film zamolio bi da mi neko odgovori gledon sam na titlovi al nema ga

 • mrcoyote says:

  film je sniman na novom beogradu.u pitanju je 61.blok,vidi se kad se na 00.41.31.zaustavi film piše:''u bloku živim mladost u bloku doživeću starost.

  • nanannaa says:

   ima jos jedna scena kad ga juri murija na zgradi reklama krojac
   :D

 • kole says:

  munem za blok

Odgovori na "Banlieue 13 – Ultimatum (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.