Battleground (2011)

Autor Sunsetter 26.09.2011. Pregleda: 24391
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

Battleground PosterViše nego pristojan film! Pravo iznenađenje! Uzeh da ga gledam, pa ono, samo zato što je iz ove godine i ima dovoljno dobar trejler da me natera da kliknem dugme za download.
Film skoro i da nema uvod, odmah smo bačeni u akciju. Uvodne scene su u runaway ambulantnim kolima (vozilu za beg) gde vidimo šestoricu pljačkaša nakon očigledno polovično uspešne pljačke. Dakle, uspeli su da maznu pare, velika cifra, sve ok, sve kul, ali ipak nije sve pošlo po planu, tako da, završiše sa par mrvih policajaca i gomilom živih njima za petama. I jedan od njih je ranjen. Donosi se odluka da se pritaje za jedno veče, negde totalno van radara što bi se reklo. Odlaze u neku zajebanu šumu i tamo nalaze napuštenu kolibu, sjajno mesto da pregrme noć i sačekaju da ih potera mimoiđe. Međutim, nisu ni slutili da ih u napuštenoj kolibi čeka nešto mnogo gore od 3 medvedića i mame medveda… Koliba i šuma oko nje su bojno polje za psiho veterana Vijetnamskog rata – za koga se rat nikada nije završio.
Ovako, film nije baš do jaja, ima previda, ali opet, ako ga svrstamo kao no-brain-er takozvani, onda je u samom vrhu tog žanra. Svaki lik je do jaja odrađen i odglumljen, naročito psiho dekica koga pucaju fleševi iz Vijetnama. :)
Dosta akcije, dosta pucnjave, dosta neizvesnih scena, dosta neočekivanih scena, sve to, na samo jedan klik od vas. Download.Info:

Naziv: Battleground
Žanr: Akcija | Horor | Triler
IMDb rejting: N/A
Režija: Neil Mackay
Igraju: Bryan Larkin, Hugh Lambe, Bob Cymbalski, Robert Nolan, Mark Munro

Linkovi: IMDb


Trejler:
Skini:

Naziv: Battleground 2011 DVDRiP XViD-LAZi
Trajanje: 75 min.
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1018 kbps
Audio: MP3 2.0 – 117 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=9BS4G6JT

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Battleground (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.