Bunraku (2010)

Autor saske 11.10.2011. Pregleda: 16612
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Bunraku (2010) PosterKada ste poslednji put gledali neku dobru akciju a da ekran nije bio prepun šarenih eksplozija, džinovskih robota, haj-tek oružja i ostalih zajebavancija? Da da, izgleda da među današnjim movie-maker-ima vlada sledeće mišljenje, ako ne raznesete bar neki omanji grad, nećete zainteresovati publiku. U ovom filmu toga nema i makljanje se vrši isključivo pesnicama i hladnim oružjem.
Radnja se dešava negde u budućnosti u nekom postapokaliptičnom svetu u kome su ljudi, nakon nekoliko ratova koji su skoro doveli do uništenja planete, rešili da zabrane svo vatreno oružje. Pištolj vredi čitavo bogatstvo, a metak još više, tako da kad neko zapuca na vas, znate da je imao jebeno dobar razlog…a ne ko danas, jer mu se nije svidelo kako ste ga pogledali. U gradu u kome vlada banda od 10 ljutih ubica na čelu sa drvosečom po imenu Nikola (Ron Perlman), vozom stižu dva misteriozna stranca, kauboj bez pištolja (madafaka Josh Hartnett) i samuraj bez mača (madafaka japanac). Oni se još uvek ne znaju, ali njihove sudbine i brze ruke će se udružiti protiv bande koja vlada gradom uz malu pomoć i vođstvo lokalnog barmena (madafaka Woody Harrelson)…i makljanje može da počne. A da, tu je i Demi Moore, ali nju nešto i ne gotivim…ona je tu neka prostitutka, šta ti ja znam…nije bitna… :P
Bunraku je za one manje informisane tradicionalno japansko lutkarsko pozorište. E pa ovaj film nije pun lutaka, ali je cela scenografija urađena u tom fazonu sa malom dozom stripa. Glumačka ekipa je sasvim odlična, priča je zanimljiva i ispričana kroz prilično originalne i nesvakidašnje kadrove.
Šta znam, ako nekog od vas kojim slučajem zanima moje mišljenje, ja bih rekao da je film zanimljiv i vredi ga pogledati…Info:

Naziv: Bunraku (2010)
Žanr: Akcija | Drama | Fantazija
IMDb rejting: 6.1/10 (1,909 glasova)
Režija: Guy Moshe
Igraju: Josh Hartnett, Demi Moore, Woody Harrelson, Ron Perlman

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Bunraku.2010.DVDRiP.XViD-DUBBY
Trajanje: 124 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 608 x 256 – 678 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR


Odgovori na "Bunraku (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.