Clash of the Titans (2010)

Autor ShiftDelete 15.07.2010. Pregleda: 11506
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Clash of the Titans Movie PosterAko ste mislili da Grci previše zajebavaju, protestuju, neće da rade i zadaju prave muke evropskom parlamentu, čekajte samo da vidite šta se dešava kada stari Grci zasuču rukave i reše da neće da plaćaju svoj danak bogovima sa Olimpa. Pred nama je još jedna slobodna američka interpretatacija “starih spisa” i pošto je prethodni ovogodišnji (Percy Jackson & the Olympians) bio totalni debakl nismo imali neka očekivanja dok je ovaj rimejk pre par meseci harao bioskopima.
Pošto sam, kao i verovatno većina mojih čitalaca, zarđao po pitanju istorije, pokušaću da vam prenesem radnju, onako, narodskim jezikom. Ekipa Grka se popičkara sa svojim bogovima i Zevs (glavni bog-baja) reši da im naplati i na spavanju dohvati ženu od kralja Grka i šacne je i napravi joj dete. Kralj popizdi, naravno i da da se ubiju i njegova žena i sin. Sin naravno preživi i postane Sem Vortington tj. Persije, koji se, usvojen od strane mornara, bavi ribarenjem. Kada zli bog Had rokne greškom njegovu porodicu Persiju dokurči sve i reši da se pridruži novoj šorki protiv bogova.
Ostalo je linearno baš kao i prelaženje igrice. Imamo fenomenalne peglačke akcije protiv nemani iz pakla, malo romantike između Persija i polubića Ajo koja je kao neki PR bogova, zatim se smenjuju fenomenalna pa izveštačena i neprirodna scenografija, pa još malo peglanja mačevima i kopljima sve zbog sprečavanja mitskog bića iz mora Krakana da izađe i pokolje ono malo Grka na obali. Ne zaboravite da Zevsa igra fenomenalni Liam Nison, a njegovog pokvarenog brata Hada Ralf Fajns. I tek sada vidite koliko ta dva glumca liče.Info:

Naziv: Clash of the Titans
Žanr: Akcija | Avantura | Drama | Fantazija
IMDb rejting: 6.0/10 (31,682 glasova)
Režija: Louis Leterrier
Igraju: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Jason Flemyng, Gemma Arterton

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Clash.of.the.Titans.DVDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 106 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 256 – 756 kbps
Audio: MP3 2.0 – 145 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Clash of the Titans (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.