Elephant White (2011)

Autor ShiftDelete 10.05.2011. Pregleda: 11207
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Elephant White PosterOvi Amri su toliko drski i bezobrazni da ja reči nemam. To posebno važi za njihove plagijate i krađe tuđih ideja bez ikakvog konsultovanja sa idejnim tvorcem. Prvo je naš Srbin, Lazar Ristovski napravio remek delo pod nazivom „Beli Lavovi“ i kada je vanserijska popularnost ovog ostvarenja preplavila svet nađu se ovi agresori da naprave film „Beli Slon“. Slučajnost? Nikako…
Elephant White je priča o surovom ubici koji dolazi u glavni grad Tajlanda kako bi svoje plaćeničke krvave ruke umešao u brutalan sukob bandi koje kontrolišu prostituciju i pritom osvetio kidnapovanje ćerke lokalnog biznismena. Vrlo brzo ovaj momak lakog kažiprsta će shvatiti da se u zemlji gde vladaju duhovi prošlosti, nije lako otaljavati posao kao što se radi u zapadnim zemljama. Ovaj drugi pasus mi deluje pretanko, ali stvarno ne znam šta još da dodam na zaplet filma koji se svodi samo na ubijanje, zato sam verovatno i dodao ovu poslednju rečenicu i… papus mi je sada dovoljno debeo.
Prachya Pinkaew (konsultovati najbliži Tajlandski konzulat za informaciju kako se izgovara ovo ime), reditelj ovog ostvarenja, je poznat po tajlandskim tepačkim filmovima, što je ikustvo loše preneseno u ovaj film jer priču čini još neubedljivijom, a hrpu leševa još većom. Djimon Hounsou (dva puta nominovan za Oskara, sjajan u Blood Diamond) pruža neupečatljivu rolu, dok Kevin Bejkon (Slaninica) kao rođeni Australijanac katastrofalno interpretira engleski akcenat. Sve u svem prosečan, ali gledljiv film.Info:

Naziv: Elephant White
Žanr: Akcija | Triler
IMDb rejting: varIMDbTimer={starttime:newDate()
Režija: Prachya Pinkaew
Igraju: Djimon Hounsou, Kevin Bacon, Jirantanin Pitakporntrakul, Ron Smoorenburg, Abhijati ‘Meuk’ Jusakul

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Elephant.White.2011.DVDRip.XviD-VoMiT
Trajanje: Action| Thriller min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 899 kbps
Audio: MP3 2.0 – 160 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=VPRHDJK3

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Elephant White (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.