Gangster Squad (2013)

Autor ShiftDelete 10.04.2013. Pregleda: 10293
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Gangster Squad posterNa ovom svetu postoje dve vrste štebera. Jedni su bolesno posvećeni svom poslu, perfekcionizmu, trude se da svoju oblast izdignu na viši nivo, da dosegnu visine koje niko pre njih nije dosegao. Drugi samo slepo i dosadno prate pravila, uvereni da je to garancija uspeha, a petica naveći parametar. Za ove prve, u rediteljskom svetu primer bi bio Džej Džej Abrams. Za ove druge reditelj ovog ostvarenja.
Gangster Squad je priča o Los Anđelesu početkom pedesetih godina prošlog veka. Korumpiran, prljav, u jeku tranzicije u kome pohlepa i novac obilaze bilo kakave zakone. Čobek sjebanih obrva Miki Koen drži sve konce u svojim rukama – sve dok se revoltirani policajci ne udruže u jednoj nameri: da uzvare istom merom. Pod okriljem noći oni se transformišu u kriminalce rešeni da Mikija Koena udare tamo gde ga najviše boli. Ne. Ne u jaja. Po novčaniku.
Ako ste se kojim slučajem rodili u poslednjih deset minuta i niste gledali The Untouchables (1987) onda je ovo nešto revolucionarno za vas. U suprotnom u narednih dva sata nećete videt ništa što niste pre – opasne momke, zanosne holivudske čke, malo nasilja, malo izdaje… Iako vizuelno upeglan i glumački potkovan (Pen, Gosling, Stoun, Brolin) film odaje utisak slepog držanja pravila koje ne donosi ništa spektakularno.Info:

Naziv: Gangster Squad
Žanr: Akcija, Krimi, Drama
IMDb rejting: 6.9/10 (43,639 glasova)
Režija: Ruben Fleischer
Igraju: Sean Penn, Holt McCallany, Josh Brolin, Ryan Gosling

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Gangster.Squad.2013.DVDRip.XviD-SPARKS
Trajanje: 113 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1340 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Gangster Squad (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.