Get the Gringo (2012)

Autor ShiftDelete 30.06.2012. Pregleda: 20496
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Get the Gringo posterU poslednje vreme se desilo neko žestoko sranje sa Holividom i više niko nema muda. Jedno je to što Kristofer Nolan plasira svoje vrlo smele i subjektivne filmove ne podpadajući npod mustre i kompromise – njegovi filmovi su dobri po difotlu i nema nekog rizika finansirati ih. Sa druge strane retko je da neko prafi film kako ga baš on zamišlja bez bojzani da će pući na boks ofisu. Ovaj film je drugačiji. Zato je i pukao na boks ofisu.
Mel Gibson je Mel Gibson u ovom filmu. Kul, omatoreo, iskusan, beskompromisni kriminalac koji sa svojim paćenikom ortakom pljačka banku… Pošto je ortak pogođen u policijskoj poteri Mel preuzima volan i vozi u pravcu koji mu jedino deluje logičan: prema granici sa Meksikom. Pošto umiče jednoj, ali ne i drugoj poteri, biva uhapšen i bačen u meksički zatvor, koji je najveći jebeni spektakl koji ćete videti na velikom platnu. Tamo počinje da gradi reputaciju, dovoljnu da ljudi krenu da se raspituju gde su završili zelembaći koje je velikodušno doneo u Meksiko…
Ovde imamo reditelja početnika koji je bio asistent na snimanju sijaset dobroh filmova, iako je više nego jasno da je bio pod velikim uticajem Mela Gibsona. Sama činjenica da likovi u ovom filmu puše pljuge govori o tome da je zaobišao holivudsku cenzuru i tako postao brutalno dobar. Iako je priča linearna (pisao ju je sa Gibson), ovo je film sa mudima koji ne smete propustiti…Info:

Naziv: Get the Gringo
Žanr: Akcija | Krimi | Drama
IMDb rejting: 7.3/10 (11,924 glasova)
Režija: Adrian Grunberg
Igraju: Mel Gibson, Peter Stormare, Dean Norris, Bob Gunton, Scott Cohen

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Get The Gringo (2012) HDTV-SER
Trajanje: 95 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 704 x 384 – 1770 kbps
Audio: AC3 2.0 – 256 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Get the Gringo (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.