Green Lantern: Emerald Knights (2011)

Autor D 21.06.2011. Pregleda: 8674

Green Lantern: Emerald Knights PosterUvek je sasvim solidna zabava pogledati neki film iz DC Comics radionice jer realno, ko ne voli super junake sa super moćima. Ovaga puta pred vama je priča o Green Lanter-nu za koji bi uskoro trebalo da se pojavi i igrani film.
Priča kaže, u jednoj udaljenoj galaksiji, na matičnoj planeti Green Lantern snaga svi su u stanju uzbune. Drevni neprijatelj Krona, koga su Čuvari lišili tela i bacili u drugu dimenziju uspeo je nekako da se ponovo materijalizuje jači nego ikada i preti da uništi svemir. Međutim, priča nije toliko koncentrisana na bitku protiv Krone koliko na istoriju Green Lantern junaka, kako je sve počelo, ko su bili prvi Lampaši i kroz šta su sve oni prošli da bi postali to što jesu… Ljubitelji stripova ovo svakako neće propustiti.
Glas Hal Džordanu, prvom Lampašu sa planete zemlje glas pozajmljuje Nejtan Filion, koji bi po mom skromnom mišeljnju bio mnogo bolji izbor za ulogu Hala Džordana u igranom filmu od onog Rajana Rejnoldsa…U svakom slučaju, do izlaska igranog filma eto malo literature da se upoznate sa istorijom Zelenih Lampaša.
Info:

Naziv: Green Lantern: Emerald Knights
Žanr: Animirani | Akcija | Avantura
IMDb rejting: 7.0/10 (214 glasova)
Režija: Chris Berkeley, Lauren Montgomery
Igraju: Nathan Fillion, Jason Isaacs, Elisabeth Moss, Kelly Hu, Arnold Vosloo

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Green.Lantern.Emerald.Knights.2011.DVDRip.XviD-RAWNiTRO
Trajanje: 84 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 352 – 769 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Green Lantern: Emerald Knights (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.