I Am Number Four (2011)

Autor ShiftDelete 5.05.2011. Pregleda: 15320
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

I Am Number Four PosterNije lako iskopati blago kakvo je iskopao film (pa i knjige) franšize Twilight. Filmovi su bili besmisleno jeftini, jer su posegli za nikad-čuo tinejdž glumcima, čitava produkcija je bila jeftina, marketing je rastao sam za sebe, a krajnji produkt, ma kako bedan, je zgrnuo gomilu keša. Možda su se tom idejom vodili kreatori filma I Am Number Four: rađen je po relativno nepoznatoj knjizi, čija su prava sigurno bila jeftina, klinci koji u njemu glume nisu se probijali do značajnih blokbastera, a krajnji ishod je, možda bez vriske tinejdžerki zaista pozitivan.
Džon Smit je njegovo tajno ime na planeti zemlji, piošto je ovaj simpatičan tinejdžer zapravo jedan od osmoro dece sačuvanih sa matične planete i poslat na zemlju daleko od očiju zlih vanzemaljaca koji su uništili njegovu celu rasu. Iako mu stvari na zemlji idu dosta glatko, jedina stvar o kojoj treba da brine jeste skretanje pažnje na sebe, jer neprijatelj vreba na svakom koraku, a i poprilično gledaju jutjub i prate društvene socijalne mreže. On ima svog ljudskog zaštitnika na zemlji koji je spreman da žrtvuje svoj život za njega, ali avaj, lepe devojke se prosto lepe za plavokosog vanzemaljca i teraju ga videlo…
D. J. Karuso je jedan od onih reditelja koji zna šta deca žele (Disturbia) i ne plaši se da to upotrebi. Iako je radnja šablonizirana, izbačeni su toalno ljigavi Tvajlajt momenti, a pojačana akcija, bežanija, spacijalni efekti i standardni tinejdž problemi. (Scena gde lepotan vanzemaljac mora na svakih sat vremena da se javlja svom zemaljskom zaštitniku je prajsles. Sada i klinci širom sveta imaju manje problema da se jave svojim matorcima). Iako nedostaje dubljih motiva i poneke scene su ubitačno glupe i nepromišljene, ovo je sjajna pozitivna zabava za mladu uzavrelu krv do 15 godina.Info:

Naziv: I Am Number Four
Žanr: Akcija | Naučna fantastika | Triler
IMDb rejting: 6.3/10 (13,068 glasova)
Režija: D.J. Caruso
Igraju: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: I.Am.Number.Four.DVDRip.XviD-DEFACED
Trajanje: 109 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 336 – 770 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=76N20G4O

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "I Am Number Four (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.