Iron Man (2008)

Autor D 17.06.2010. Pregleda: 5386

Iron Man (2008) Movie PosterDok se Iron Man 2 vrti u bioskopima i zgrće stotine miliona, mi smo odlučili da vam pružimo priliku da se potsetite prvog dela. Iron Man je pravi primer kako treba da se radi ekranizacija stripa.
Toni Stark koga igra Robert Dauni Džunior je plejboj i direktor kompanije Stark Industries koja se bavi proizvodnjom oružja, ali je i pravi inženjerski genije. Dok u Avganistanu demonstrira moć sveje nove rakete potencijalnim kupcima, ekstremisti ga ranjavaju i zarobljavaju. Njegovi otmičari ga teraju da za njih sastavi raketu, međutim Toni vreme i materijal koristi da bi napravio moćno oklopno odelo koje kasnije koristi da bi pobegao. Nakon povratka u Sjedinjene države najavljuje da će njegova kompanija prestati sa proizvodnjom oružja i započinje rad na unapređenoj verziji odela da bi otkrio da je Obadaja Stoun (odlični Džef Bridžis), njegova desna ruka, tajno prodavao Stark oružje pobunjenicima. Toni herojski i nadasve šmekerski kreće u Avganistan u novom odelu da bi uništio oružje i kasnije sprečio Stouna da zloupotrebi tehnologiju koja se krije iza odela.
Robert Dauni je fenomenalno izneo ulogu arogantnog, ali duhovitog bogataša/pronalazača, a tu je i simpatično crvena Gvinet Paltrou koja igra njegovu pomoćnicu koja se plus loži na njega.Info:

Naziv: Iron Man
Žanr: Akcija | Avantura | Naučna fantastika | Triler
IMDb rejting: 8.0/10 (168,337 glasova)
Režija: Jon Favreau
Igraju: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Terrence Howard, Leslie Bibb, Gwyneth Paltrow

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv : Iron.Man[2008]DvDrip-aXXo
Trajanje: 126 min
Veličina: 800 MB
Video: Xvid – 664×274 – 769 kbps
Audio: MP3 2.0 – 112 kbps VBR

Filesonic:
http://www.filesonic.com/file/480623081/

Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/m2N9mR8/Iron.Man[2008]DvDRiP-aXXo.avi

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Iron Man (2008)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.