Kick-Ass (2010)

Autor ShiftDelete 19.05.2010. Pregleda: 7334
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

Kick-Ass 2010 Movie PosterZastanite trenutak, dragi moji kokičari i razmislite koliko mora da je kul film koji počinje sledećim uvodnim scenama:
1) Tinejdžer koji nema nikakav hobi, karakteristiku ili iskustvo odlučuje da kupi zeleno ronilačko odelu i posveti se izgradnji superheroja.
2) Ćale preslatkoj ćerkici odmeri dvajes metara, a onda isuče pištolj, uperi joj u grudi i kaže da će sve biti u redu i da boli samo prvi sekund.
Zapitajte se samo dragi naši kokičari o samo jednom pitanju koje je ideja čitavogo ovog sjajnog filma: „Kako pored tolikih stripova, serija, crtanih filmova, filmova, igrica, nikom nikada nije palo na pamet da pokuša da postane superheroj?“ Vau, bio sam u fazonu kada sam skapirao ideju. Vau sam bio i do kraja samog filma.
Pred nama je nasilan, brz, inteligentan i beskonačno zabavan film sa odlično izbalansiranim smislom za humor, koji vam osciluje raspoloženja od straha da se nešto ne desi kovrdžavom debilu u zelenom odelu, do skoro agresivne euforije i želje da isti taj lik, iako nema prethodno nikakvog iskustva u mlaćenju, odere od batina prekaljene nasilnike na ulici.
Ne odričući se glavne ideologije stripskih junaka (negativac je klasični italijanski gangster-milioner) i nemogućih akcionih scena, ovo ostvarenje ima neku potpuno novu dimenziju prouzrokovano ozbiljnim, skoro tarantinovskim ludilom. Kada vidite devojčicu sa ne više od deset godina kako spretnim pokretima svinjolikim bodigardovima odseca ruke znate da je sve otišlo u tri lepe. I da gledate jedan od najboljih filmova ove godine.Info:

Žanr: Action | Crime | Thriller
IMDb rejting: 8.3/10 (45,344 glasova)
Režija: Matthew Vaughn
Igraju: Aaron Johnson, Mark Strong, Nicolas Cage, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: Kick-Ass.R5.DVDRip.XviD-MAX
Trajanje: 117 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640×272 – 1340 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Kick-Ass (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.