Legion (2010)

Autor seeker 31.05.2010. Pregleda: 6879
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Legion 2010 Movie PosterPogledao sam Legion pre neki dan i nikako da odlučim šta mislim o filmu. Sačekao sam par dana da se slegnu utisci stigao sam do sledećih zaključaka. Filmovi sa religioznom tematikom su meni uvek bili do odeđene mere zanimljivi jer, kao i u ustalom svi mi, volim da se igram sa idejom više sile, besmrtne duše i slično. Nemojte da pogrešno shvatite ovaj film je akcija u svakom smisliu i da nema anđela i poneke trudnice iskustvo se ne bi razlikovalo od gledanja gameplay-a Left For Dead.
Radnja se dešava u malom restoranu pored puta u sredini ničega u kome se zbog najavljene oluje okupila jedna porodica sa tinejdž ćerkom, crnac misterioznog porekla (verovatno reper), trudna konobarica, otac i sin vlasnici lokala i debeli kuvar. Stvari munjevito počinju da se menjaju kada u restoran upada zagonetni gospodin naoružan do zuba i objavljuje da je tu da spasi još nerođenu konobaričinu bebu. Film je prepun pucnjave, šibanja, eksplozija i loše glume.
Ovo ostvarenje najviše podseća na dela fantastike, to jest prvi tom koji vas baca usred radnje bez ikakvih objašnjenja i od vas se očekuje da detalje o svetu i likovima, koje pokupite tokom sve te akcije, sami složite u kompletnu sliku. Ovde detalja nema dovoljno, cela priča je jako štura i nezavršena, jer je sve podređeno akciji koja je sasvim fino izbrušena. Ceo film odaje utisak uvoda na koji je zalepljen kraj. Šteta, imao je potencijala. 6 kokica.Info:

Naziv: Legion
Žanr: Akcija | Fantazija | Triler
IMDb rejting: 5.0/10 (15,238 glasova)
Režija: Scott Stewart
Igraju: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Kevin Durand

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv : Legion.2010.BDRip.XviD-iMBT
Trajanje: 100 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 842 kbps
Audio: MP3 2.0 – 125 kbps VBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

  4 komentara na "Legion (2010)"

 • Edoo says:

  Pravo dobar film :-DDDD

 • mario says:

  moram reci da i nisam vidio nesto posebno u filmu zapravo je film totalni promasaj !!!!

 • edy says:

  jedna dobra scena"luda starica pocinje mutirati u jos ludju staricu i dobija tavu u tintaru koja joj lomi koscure" i stoga samo jedna kisela kokica

 • Ana says:

  Po mom misljenju jako dobar film. Iako sam ga odavno skinula tek sad sam ga pogledala. Ja mislim da ima dovoljno potrebnih detalja, jer svi znaju ko su Mihael i Gabrijel i sta je apokalipsa i to je dovoljno za ovakav film.Nekako ja vise volim da gledam filmove u kojima nije sve objasnjeno u detalje, i gde sam moras nesto da ukapiras.Pozdrav, odlicni ste!!!

Odgovori na "Legion (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.