Ninja Assassin (2009)

Autor ShiftDelete 2.03.2010. Pregleda: 8028
12345678910    Naša ocena: 3.00
Loading...Loading...

Ninja Assassin movie posterVau! Kakav spektakl vam nudim u moru dosadnih filmova na kakve možete da naletite ovih dana čiji su reditelji sanjali isključivo zlatne statuice za vreme izrade filmskog materijala. Reditelj ostvarenja koje ću pokušati da vam približim u narednih par redova je razmišljao samo o pukoj zabavi. I o svom nesrećnom detinstvu, tj. šta se nadao da će da postane kada poraste.
Ninja Assasin je akcioni film o životu mladog nindža ubice, jelte, koji dolazi u Berlin iz ne znam kojih razloga, dok mu je za petama hrpa likova obučenih u crno, pripadnici klana čiji je nekada on bio član, a sada nije, dakle samo izdajica. U Berlinu sreće hot crnkinju koja istražuje ubistva koje je gorenavedeni klan počinio u prethodnih sto godina i pokušava da je spase pošto momcima u crnom nimalo ne odgovara šta hot riba misli o CV-ju klana. E sada, zašto sve sve to desilo pojma nemam. Malo je tu umiksovana i teorij zavere, državni zvaničnici, neke pare, ali kao i u pornićima tako i u akcionim filmovima ove vrste plot samo služi da bi se stiglo do konkretluka.
Znači akcione scene (scene mlaćenja katanama, nekim lancima, šjurikenima prim. prev.) su tako svetski odrađene da vam curi voda na usta dok mladi japanski maneken koji „tumači“ glavnu ulogu mlati sve ostale i onda se zapitate da li ste normalni pošto vam voda ide na usta dok je na monitoru krv i golgota napadača. Nindže su mnogo čudne u ovom filmu, pre nego što priđu žrtvi nešto čudno sikću i mrmljaju, kostimi su im klasika, znači verzija crnih ski odela gde se samo oči vide.
E sada, ovaj urnebesno glup i paljevinski film ima jedu zanimljivost. Režirao ga je lik koji je režirao jedan od najboljih filmova poslednjih par decenija: „V for Vendeta“. I oda se zapitate: Šta sa ovim svetom nije jebeno u redu?Info:

Žanr: Action | Crime | Drama | Thriller
IMDb rejting: 6.6/10 (7,983 glasova)
Režija: James McTeigue
Igraju: Sung Kang, Randall Duk Kim, Naomie Harris, Rain, Stephen Marcus

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: Ninja.Assassin.DVDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 98 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 835 kbps
Audio: MP3 2.0 – 144 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=T2SSREKR

Torrenti: TorrageTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Ninja Assassin (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.