Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Autor ShiftDelete 18.08.2011. Pregleda: 15761
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides PosterMalo nam je sve bilo sumnjivo u trenutku kada su, zajedno i Orlando Blum i Kira Najtli, mlada krv Pirata sa Kariba odlučili da neće učestvovati u četvrtom nastavu „trilogije“. Takođe smo se zapitali kolika je tačno umetnička strast Džonija Depa kada je oberučke prihvatio da jedini ostane na filmu uz skromnu sumu od 50 miliona dolara. A kada smo čuli da je reditelj prva tri dela Gor Verbinski digao ruke od ovog nastavka shvatili smo da je vrag odneo šalu. Ovaj film je snimljen da zaradi pare. Puno para.
U ovom nastavku priča će vam zvučati toliko slično prethodnim, da nećete biti sasvim sigurni da li gledate neki od starijih delova. Kapetan Džek Sperou se udružuje sa kapetanom Barbosom u potrazi za fontanom mladosti (koja dakle donosi besmrtnost, ali izgleda da su svi likovi kompletno gucnuli iz te fontane pošto je ova franšiza besmrtna), ne znajući da su im za petama kapetan Crnobradi i njegova prelepa ćerka Penelope Kruz, bivša ljubavnica ovog Džeka, prema kojoj on i dalje gaji osećanja…
Sasvim solidno ocenjen od publike, ali ne baš tako fino kod kritika ovaj film vam nudi sve što i prethodni, sa manjkom vašeg interesovanja za akcijanje Džonija Depa i ekipe. Tu su simpatični mladi glumci, morske sirene, zli, krezubi pirati, kao i priča sa toliko obrta da vam se zavrti u glavi. Naša ocena: savršena zabava za letnje popodne, poprilično očekivana radnja za fanove.Info:

Naziv: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Žanr: Akcija | Avantura | Fantazija
IMDb rejting: 6.9/10 (55,572)
Režija: Rob Marshall
Igraju: Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane, Kevin McNally

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Pirates.Of.The.Caribbean.On.Stranger.Tides.DVDRip.XviD-NeDiVx
Trajanje: 136 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1038 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.