Real Steel (2011)

Autor ShiftDelete 5.01.2012. Pregleda: 20203
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Real Steel PosterEvo još par zakasnelih izdanja iz prethodne godine, u želji da pojačamo kompeticiju za top 10 post. I kao kec na jedanaest, stiže nam odavno zaboravljeni letnji hit sa svojim DVD izdanjem i samim tim svojim piratskim primerkom – Reel Steel. Posle gledanja trejlera zaključio sam da je to još jedan pokušaj kopije Transformersa i upotpunosti zaboravio na njega. Možete zamisliti moj šok kada sam shvatio da je početak ovog filma sjajan i kada sam čekao da mu kvalitet opadne… to se nije desilo.
Hju Džekmen je Čarli Kenton profesionalni luzer. Živeći u svetu pedesetak godina posle trenutka čitanja ovog teksta on sklapa robote koji će se boriti u tada vrlo popularnim mečevima nalik na bokserske i stalno gubi. Kladi se na samog sebe, duguje i bogu i ljudima, kreće ispočetka i greši. U trenutku pokušaja bega od uterivača dugova naleće na dva lika koji mu saopštavaju da mu je bivša riba mrtva i da je iza sebe ostavila desetogodišnjeg sina. Na starateljskoj parnici pristaje da starateljstvo dobije tetka malog, pod uslovom da on dobije nove pare za klađenje, ali tetkin suprug prihvata nagodbu samo ako Čarli Kenton pripazi na svog sina tokom leta… Kako će vreme pokazati mali je veliki fan borbe robota i želi da ima svog borca.
Kroz više od dva sata filma, ovom ostvarenju nisam mogao da nađem grešku. Ideja koja se predstavlja deci da ako živimo u svetu tehnologije biramo makar onu za koju mislimo da ima dušu savršeno pali. Voleo bih da vidim makar i jednog klinca koji posle pogledanog filma bude mislio da je njegov mobilni samo zato što je prastar, bolji od odnog bogatog klinca iz razreda. Na kraju sam bio uveren da sam na početku filma pročitao „Rađen po istinitim događajima.“Info:

Naziv: Real Steel
Žanr: Akcija | Drama | Naučna fantastika
IMDb rejting: 7.5/10 (30,126 glasova)
Režija: Shawn Levy
Igraju: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Anthony Mackie, Kevin Durand

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Real.Steel.2011.DVDRip.XviD.AC3-3LT0N
Trajanje: 127 min
Veličina: 1.47 GB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1262 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Real Steel (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.