Rise of the Planet of the Apes (2011)

Autor ShiftDelete 7.11.2011. Pregleda: 19778
12345678910    Naša ocena: 8.50
Loading...Loading...

Rise of the Planet of the Apes PosterU doba kada su rimejkovi, nastavci i prikveli više nego uobičajena stvar u Holivudu, navikli smo da ne očekujemo previše od filmova koji do publike pokušavaju da dođu na račun stare slave. Ovaj film ipak lako ruši te predrasude i nameće se kao fenomenalan, pre svega svojom nepretincioznošću, zatim odbijanjem autora da ga na bilo koji način povežu sa starijim klasicima istog imena. Zamišljen od strane studija kao letnji hit, kompletiran od strane reditelja i pretalentovanih pisaca kao aktivno istraživanje socijalnih fenomena, ovaj film je, još dok je harao bioskopima iznenadio mnoge.
Vil Rodman, mladi, talentovani istraživač pokušava da pronađe lek protiv Alzhajmerove bolesti deo svojih opita izvršava na majmunima u istraživačkom centru. Kada jedna od ženki napravi pičvajz u laboratoriji ljudi sa kravatama odlučuju da obustave projekat. Vil istog dana pronalazi mladunče pobesnele ženke i odlučuje da ga tajno usvoji i nastavi sa svojim eksperimentima. Beba šimpanze, naslednih mnogih genetskih mutacija izražava inteligenciju ravnu ljudskoj i shvata da je vreme da i njegov „narod“ dobije lek i postane, aham… ravnopravan.
Izuzetno jak, uverljiv i nepreenciozan, ovaj film nas vodi u same korene ljudske evolucije, borbe za opstanak i traganja za agresivnošću u pojedincu. Ako na to dodate da su svi majmunčići bili animirani od strane besprekornog i jedinog Endija Serkisa (Golum, Lord of the Rings), dobićete zabavu koju prosto ne smete da propustite.Info:

Naziv: Rise of the Planet of the Apes
Žanr: Akcija | Drama | Naučna fantastika
IMDb rejting: 7.8/10 (68,273 glasova)
Režija: Rupert Wyatt
Igraju: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Rise.of.The.Planet.of.The.Apes.2011.BRRip.XviD-BiDA
Trajanje: 105 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 256 – 934 kbps
Audio: MP3 2.0 – 112 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=TRYCSNA5

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Rise of the Planet of the Apes (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.