Safe House (2012)

Autor ShiftDelete 31.05.2012. Pregleda: 16117
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Safe House posterDenzel Vošington nam se vraća u definitivno najboljem trileru ove godine. Dok smo još prelistavali trejler kombinacija Rajan Rejnolds – pogubljeno levo smetalo koje se nalazi u sred rata koji nije njegov i Denzel Vošington koji je u ovom filmu faktički sve ostalo. Daniel Espinosa mladi švedski reditelj ostvaruje spektakularan holivudski debi u žanru koji nas vraća u zlatna vremena političkog trilera.
Rajan Rejnolds je Met Vestron, mladi pripravnik u CIA, koji je trenutno smešten u Kejp Taunu, drugom najvećem gradu Južne Afrike, poznatijem i kao “najzajebaniji grad posle Kaira”, gde mu je zadatak da pričuva Sigurnu Kuću – bazu u kojoj treba završiti sve prljave poslove američke špijunske korporacije. Nešto kao hostel – za plaćene ubice. Njegovu višemesečnu učmalost remeti pojavljivanje tuceta specijalnih agenata koji dovode Tobina Frosta, najtraženijeg haškog, ovaj američkog begunca… Ubrzo svi agenti ginu, a naš junak je prinuđen da sam “pričuva” ozloglašenog ubicu…
Perfektna režija, neprejebiva gluma Denzela, a i Rejnolds je u vrhunskoj formi i ludilo scenografije Johanezburga nam donose pravi napeti vajb kakav smo čekali još od “Next Three Days”. Iako je scenario podložan kritikama, za nas ima dovoljno obrta koji nas vode dalje. Iskreno, jedva čekamo Espinozin novi film…Info:

Naziv: Safe House
Žanr: Akcija | Krimi | Misterija
IMDb rejting: 7.0/10 (30,415 glasova)
Režija: Daniel Espinosa
Igraju: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Safe House[2012]BRRip XviD-ETRG
Trajanje: 115 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 713 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Netload: http://netload.in/dateizWgmvALGgX/sahou_2kokice.com.rar.htm

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Safe House (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.