Salt (2010)

Autor ShiftDelete 19.08.2010. Pregleda: 8131
12345678910    Naša ocena: 4.00
Loading...Loading...

Salt Movie PosterOd ovog filma ćete dobiti tačno ono što očekujete. Prenapucani blokbaster, drugorazredni politički triler, Anđelinu u svim mogućim borilačkim pozama, puno dima i rešetanja i tek pred kraj za nijansu neizvesnu priču.
Znam da je četvrtak i da je na redu serija, ali budimo realni trebaće vam nedelje dok pogledate Dr. Hausa kojeg smo vam pripremili prošle. Zato evo malo razonode u vidu filma koji je još u našim bioskopima, pa će vam valjda sledećih nekoliko redaka pomoći da uštedite ili spičkate pare koje ste odvojili za isti. Anđelina, keva hiljadu dece, je u ovom ostvarenju agent CIA, koji za godišnjicu braka dobija zadatak da ispita ruskog prebega. Rus nije Rade Šerbedžija, jebiga, ali nema veze. Isti taj rus tvrdi da je u Americi drugi ruski agent koji je treniran da izvrši atentat sutradan u centru Vašingtona i izgovara ime Anđelininog lika – Evelin Salt.
Ideja koja promoviše nezavisnu žensku heroinu koja svakog izmalti i nije tako loša i dobar deo početka ovog filma izgleda kao pristojna ženska verzija Bornovog Indentiteta, gde je glavnom liku „smešteno sa vrha“. Ipak kako film odmiče taj isti ženski Born krade seksi odeću u koju se preoblači, skače po dvadeset metara kao parkur majstor i ostavlja nas krajnje neuverene u priču.
Scenario pak krije par interesantnih zaskočica i ako uzmemo u obzir da ga je pisao Kurt Vimer koji je autor više nego zadovoljavajućih trilera Street Kings i Recruit kao i maestranle ložačine Ekvilibrijum jasno je da očekivanja ne mogu biti spuštena na najniži nivo. Ipak, ovih dana bioskopski repertoar krije mnogo bolje filmove.Info:

Naziv: Salt
Žanr: Akcija | Misterija | Triler
IMDb rejting: 6.7/10 (11,634 glasova)
Režija: Phillip Noyce
Igraju: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychski, August Diehl

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Salt.2010.R5.LiNE.XviD-LAP
Trajanje: 96 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 846 kbps
Audio: MP3 2.0 – 161 kbps VBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Salt (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.