Taken (2008)

Autor ShiftDelete 30.07.2010. Pregleda: 9467
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Taken (2008/I) Movie Poster„Taken“ je super triler predvođen nadasve kul i talentovanim Liamom Nisonom, koji je, iako opleten žestoko od strane nekih uglednih kritika lako našao put do publike koja svakako nije ostala ravnodušna. Prva asocijacija kada me neko pita za ovo ostvarenje je stvakako „Bornov Indentitet“ za ljude u srednjim godinama, sa ništa manje akcije, vešto ispoliranih scena i dosta napetosti koja će vam držati pažnju od početka do kraja.
Liamov lik je otac, baš kao i svaki drugi, koji uz gomilu nećkanja pušta svoju ćerku na putovanjue u Pariz. Malo posle dolaska na aerodrom, nju naravno kidnapuju sa idejom da je transformišu u fuficu i prodaju u belo roblje. Ubrzo otkrivamo da je Liamov lik bivši špijun sa tajnih operacija i da svakako neće štedeti svoja znanja i veštine da ispraši gomilu evropskih zlikovaca i po svaku cenu spase ćerku. A onda da joj kaže „Jesam li ti rekao da ne ideš u Pariz?“ Roditelji su uvek u pravu. Neverovatno.
Dosta kvalitetne napetosti ovaj film duguje sasvim lepim i nepredvidivim razvojem događaja koji vas munjevito brzo vodi od jedne do druge scene, koje dođu kao prava poslastica ako ste fan ovog žanra. Poveriti čitav film jednom glumcu je više nego rizičan posao, ali Nison ostaje na visini zadatka i lako iznosi zanimljivu ulogu koja mu je poverena. Iskreno bih voleo da sam finiš filma nije usprskan i kao na brzinu nabacan, jer se glavni lik pretvara u supermena, a akcija kulminira u smeru američkih akcionih filmova iz devedesetih.


Info:

Naziv: Taken (2008/I)
Žanr: Akcija | Krimi | Drama | Triler
IMDb rejting: 7.9/10 (106,651 glasova)
Režija: Pierre Morel
Igraju: Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky

Linkovi: IMDbOfficial SiteRTTrejler:
Skini:

Naziv: Taken[2008]DvDrip-aXXo
Trajanje: 93 min
Veličina: 702 mb
Video: Xvid – X x X – X kbps
Audio: MP3 2.0 – X kbps VBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Taken (2008)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.