The Adventures of Tintin (2011)

Autor ShiftDelete 3.04.2012. Pregleda: 24701
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

The Adventures of Tintin PosterJoš jedan odličan akcioni film nam dolazi iz kategorije u kojoj ga nismo očekivali – animirani filmovi obično to nisu, makar na prvu loptu. Ipak, Stiven Spilberg je odlučio da se otisne i u te vode i da nam ponudi još jedno sjajno ostvarenje ove godine, ovog puta pronalazeći inspriraciju u stripovima belgijskog autora Hergé-a (1907–1983). Iako će mnogi fanovi Tintina, koji su na ovim prostorima imali prilike da ga čitaju u Politikinom zabavniku, biti šokirani da svog ljubimca vide u pokretu, nema sumnje da je pred nama neočekivano zabavan film.
Tintin, posle raznih avantura se odmara u svom rodnom gradu, ne sumnjajući da ga kupovina jednog antikviteta može odvesti daleko na pučinu. Naime u maketi broda koju je pazario skriven je skrol koji ga može odvesti do blaga. Problem: puno ljudi zna za skrol. I dok svi ostali znaju više nego naš junak, on će morati da se pošteno potrudi da sklopi priču. Sem ako ga ne kidnapuju. E da… kidnapovali su ga.
Ovaj animirani film je prepun novih ideja. Erupcije iskustva i eksperimenata se pod Spilbergovom palicom dešavaju neviđeno brzo, da za trenutke želimo da uspori, kako bi smo se mi odmorili. Iako likovi na trenutke postaju jednodimenzionalni (nepopravljivi alkoholičar – kapetan), detetu u nama to retko kada smeta. Jedno od onih ostvarenja kome ćete se, kakav god da vam je ukus, lako prepustiti posle prvih pet minuta…Info:

Naziv: The Adventures of Tintin
Žanr: Animirani | Akcija | Avantura
IMDb rejting: 7.6/10 (42,563 glasova)
Režija: Steven Spielberg
Igraju: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Nick Frost, Simon Pegg

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Adventures.of.Tintin.2011.DVDRip.XviD-TARGET
Trajanje: 107 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 816 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Adventures of Tintin (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.