The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Autor Gatsu 4.05.2010. Pregleda: 4213
12345678910    Naša ocena: 3.00 Ostatak je toliko identičan prvom delu, da mi uopšte nije jasno kako može da bude toliko krš, kad je prvi bio toliko dobar. Sada umesto Defoa imate rednek plavušu, sa iritantnim glasom i kako je Roko poginuo u prvom delu, novog sidekick-a Romea. Ostak glumačke ekipe isti, samo stariji deset godina. Ok, sad da za tenutak prestanem da pljujem i kažem konkretnu zamerku - Film je mogao da bude do nekle ok da su težište postavili na priči Vojvode i da se nisu toliko trudili da ponavljaju scene iz prvog dela. Ima par dobrih fora, nasmejao sam se bar jednom, i da film nema u nazivu Boondock Saints, verovatno bi dobio i do 5 kokica, ovako mu je i 3 mnogo. Tu nije kraj mojoj boli, ostavili su mesta i za treći deo. Info: Žanr: Action | Crime | Drama | Thriller IMDb rejting: 6.6/10 (12,854 glasova) Režija: Troy Duffy Igraju: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly, Clifton Collins Jr., Julie Benz Linkovi: IMDb – Trailer - Official Site - RT Skini: Naziv: The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day.DVDRip.XviD-ARROW Trajanje: 118 min Veličina: 1.37 GB Video: Xvid – 640×272 – 1280 kbps Audio:AC3 5.1 – 384 kbps VBR Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=9NIFCEZK http://www.megaupload.com/?d=NVA0SD0M Torrenti: Torrage - Torcache - Zoink - TPB Titlovi: EN - SR" />
Loading...Loading...

The Boondock Saints II: All Saints Day 2009 Movie PosterPogledam film, iznerviram se, krenem da ga pljujem u sebi, pogledam da sam sam u stanu, onda krenem da ga plujem naglas i kažem – Pustiću da prenoći, jutro je pametnije od večeri, sutra ću da pišem rev.
Film je sranje, još sebi nisam oprostio zašto sam se naterao da ga pogledam uopšte. Trebao sam kao sav normalan svet da pustim prvih 15 min, vidim da ništa nisu promenili od prvog dela ugasim ga i legnem da spavam blago iznerviran, ali opet srećan što nisam potrošio 1 sat, 52 minuta i 16 sekundi svog života (ako premotavate scene koje vas baaaaaš nerviraju, možete da dobijete još par minuta na vremenu).
“Svetci” su posle javnog overavanja bosa Yakaveta familije otišli u divljine rodne im Irske i tamo sa tata “Vojvodom”, stadom ovaca, par konja i malo zemnlje trošili dane. U po noći, po kiši, kako to inače biva, dolazi im pop iz prvog dela, sa lošim vestima – Neko je overio drugog sveštenika u njihovom stilu. Svetci ne bi bili Svetci da oberučke nisu prihvatili rukavicu bačenu im u lice, spakovali se i odmah krenuli nazad, da završe započeto.
Ostatak je toliko identičan prvom delu, da mi uopšte nije jasno kako može da bude toliko krš, kad je prvi bio toliko dobar. Sada umesto Defoa imate rednek plavušu, sa iritantnim glasom i kako je Roko poginuo u prvom delu, novog sidekick-a Romea. Ostak glumačke ekipe isti, samo stariji deset godina.
Ok, sad da za tenutak prestanem da pljujem i kažem konkretnu zamerku – Film je mogao da bude do nekle ok da su težište postavili na priči Vojvode i da se nisu toliko trudili da ponavljaju scene iz prvog dela. Ima par dobrih fora, nasmejao sam se bar jednom, i da film nema u nazivu Boondock Saints, verovatno bi dobio i do 5 kokica, ovako mu je i 3 mnogo.
Tu nije kraj mojoj boli, ostavili su mesta i za treći deo.Info:

Žanr: Action | Crime | Drama | Thriller
IMDb rejting: 6.6/10 (12,854 glasova)
Režija: Troy Duffy
Igraju: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly, Clifton Collins Jr., Julie Benz

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: The.Boondock.Saints.II.All.Saints.Day.DVDRip.XviD-ARROW
Trajanje: 118 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640×272 – 1280 kbps
Audio:AC3 5.1 – 384 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=9NIFCEZK
http://www.megaupload.com/?d=NVA0SD0M

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.