The Dark Knight Rises (2012) Prvoaprilska šala

Autor D 1.04.2012. Pregleda: 22898
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

The Dark Knight Rises PosterDa, dragi naši čitatelji, kao što je većina vas vrlo brzo ukapirala, ovaj post je prvoaprilska šala i to poprilično uspela. Žao nam je ako se neko razočarao, a s druge strane možda je neko i naučio da koristi JDownloader :)

Sreća se danas osmehuje svim ljubiteljima Betmena u viziji fenomenalnog reditelja Kristofera Nolana sa ovom kopijom The Dark Knight Rises namenjenoj test publici. The Dark Knight Rises je treći njegov Betmen film, nakon odličnog Batman Begins i još boljeg The Dark Knight sa nezaboravnim Hitom Ledžerom u ulozi Joker-a. U ovom nastavku (inače poslednjem sa Nolanom za volanom) naš bogati heroj se, uprkos ukaljanoj reputaciji nakon događaja u The Dark Knight, u kojem je na sebe preuzeo odgovornost za zločine Harvija Denta, i dalje oseća potrebnim da se umeša i pomogne Gotamu i njegovim policijskim snagama koje se bore protiv Bejna (Tom Hardi) i njegovih planova da uništi grad do temelja.
The Dark Knight Rises još nismo još stigli da pogledamo, dako da za sad nema ocene, ali vrlo brzo ćemo se postarati i za to i opaliti broj kokica (ne očekujemo da će biti ispod devet, a ne treba ni vi) i proširiti recenziju sa pasusom ili dva sa svežim utiscima. Do tad, uživajte.
Info:

Naziv: The Dark Knight Rises
Žanr: Akcija | Krimi | Drama
IMDb rejting: N/A
Režija: Christopher Nolan
Igraju: Tom Hardy, Liam Neeson, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Christian Bale

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Dark.Knight.Rises.2012.DVDSCR.XviD-1ST
Trajanje: 121 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1100 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: Trenutno ne postoji.

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Dark Knight Rises (2012) Prvoaprilska šala"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.