The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec (2010)

Autor ShiftDelete 21.07.2011. Pregleda: 8536
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec PosterMnogi od vas su se sigurno pitali šta sada, u ovom trenutku radi jedan od najzabavnijih francuskih producenata, pisaca i reditelja, Luk Beson, autor francuskih i američkih klasika kao što su Taxi, Peti Element, Leon: The Professional, Taken… i što je još važnije, da li će sledeće ostvarenje bitno uticati na na njegovu karijeru koja konstantno ima oscilatorni tok. E pa jedan odgovor je konačno stigao. A za ostalo procenite sami.
Adèle Blanc-Sec je francuska spisateljica i avanturistkinja, s početka 20. veka, koja je rešena da po svaku cenu nađe lek za svoju sve teže bolesnu sestru, a izgleda da tajna leži u drevnom doktoru egipatskog faraona, koji je sada leš zamotan u krpe, a Adèle se čvrsto nada da može da ga pronađe, dopremi u Pariz, oživi i nekako mu na drevnom egipatskom objasni šta mu je činiti. Na tom putu će je pratiti sva sila zločinaca Pariskog podzemlja, željna faraonovog blaga, misteriozni naučnici, ali i obožavaoci, obećavajući životnu avanturu.
Luk Beson se ne odriče svoje početne premise da pre svega pravi zabavne filmove, ili, ako ćete tako: filmove za celu porodicu. Problem ne nastaje u njegovom kreativnom duhu, već u samoj činjenici da priču spušta na cenzurisani porodični nivo, što nam neretko donosi jednodimenzionalne likove ili diskretnu predvidivost. Ipak, daleko od toga da je ovaj film dosadan. Pogotovo sada, leti, kada je cela familija na okupu…Info:

Naziv: The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec
Žanr: Akcija | Avantura | Fantazija
IMDb rejting: 6.1/10 (3,922 glasova)
Režija: Luc Besson
Igraju: Louise Bourgoin, Mathieu Amalric, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Jacky Nercessian

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Extraordinary.Adventures.Of.Adele.Blanc.Sec.2010.DVDRip.XviD-VoMiT
Trajanje: 107 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 840 kbps
Audio: MP3 2.0 – 130 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.