The Last Stand (2013)

Autor ShiftDelete 25.04.2013. Pregleda: 53910
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

The Last Stand posterNastavljamo sa filmovima iz treš prolećnog opusa. Još jednom smo se odlučili za ostvarenje koje je izuzetno popularno na ne baš zakrčenom nebu novih torenata, a razlog njegove popularnosti bi se svakako našao u činjenici da ovaj film označava definitivni povratak Švarcenegera u kućnu pomoćnicu na veliko platno, a opet niko stvarno nije bio lud da za to daje pare.
Znam da će vam plot ovog filma zvučati šokantno, ali vas molim da do kraja ovog pasusa ostanete mirni i da se ne bunite previše uz opaske kako je ovako nešto nemoguće. Dakle, čuveni meksički narkobos treba biti sproveden iz Las Vegasa do zatvora gde će biti pogubljen ili procesuiran, zaboravih već. On ipak uspeva da pobegne i na svom begu ka granici sa Meksikom odlučuje da sedne u napucanu korvetu i brzom vožnjom sebi probije put. Međutim, pred sam kraj ovog genijalnog putovanja naići će na gradić čiji šerif ne trpi ničija sranja. Da, da. Taj šerif je Arnolj Ajlbibek Švarceneger.
Ne bih da vam otkrivam detalje priče, jer ne želim da pogodite kraj koji je spektakularan. Not. Ono zašto definitivno treba da pogledate ovaj film je vrhunska zabava, podsećanje na najbolje trenutke Švarcenegerove karijere, špageti vesterne i generalni bulšit kojim su ameri kupili svet, a koji na neki način svi obožavamo. Južnokorejski reditelj Jee-woon Kim je definitivno vičan akciji, dok je Endrju Knaueru ovo prvi holivudski scenarijo, pa vi bacite pogled i prosudite u kom smeru će mu ići karijera.
Info:

Naziv: The Last Stand
Žanr: Akcija, Krimi, Triler
IMDb rejting: 6.7/10 (18,376 glasova)
Reditelj: Jee-woon Kim
Igraju: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Eduardo Noriega, Jaimie Alexander, Johnny Knoxville

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: The Last Stand 2013 HDRip XviD-Lum1x
Trajanje: 107 min
Veličina: 1.46 GB
Video: Xvid – 720 x 304 – 1496 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Last Stand (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.