The Mechanic (2011)

Autor ShiftDelete 13.04.2011. Pregleda: 10994
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

The Mechanic (2011) PosterIskreno, vrlo mi je teško da iz dana u dan gledam film, a onda provodim još toliko vremena smišljajući kako da u ova tri pasusa iscedim što bolje iz njega. Pred nama je ostvarenje „The Mechanic“ Sajmona Vesta, koji nekako ima tri manja hita u svojoj karijeri, a zatim šlag gluposti i onda se mi pomalo zapitamo ko je njemu dao tolike pare za Džejsona Stethama totalnoga badass-a i ništa manjeg tepača Bena Fostera. Zatim se postavlja pitanje kako je obojicu uspeo da prokocka.
Džejson Stetham je kao i u svojih prethodnih 22 filmova profesionalni ubica. S obzirom da se izveštio u prethodnim ostvarenjima, sada je otišao korak dalje i svojim metama oduzima živote tako da sve izgleda kao nesrećan slučaj ili tuđih ruku delo. Elem, kada mora da ubije svog mentora i prijatelja (što uradi bez nekih moralnih problema ili prepreka) ostaje suočen sa njegovim sinom koji ne zna ko mu je odradio ćaleta, ali želi da se podruži sa Stethamom i postane i on ubica (što i postaje kroz ubrzani trening od sedam dana).
Film ima tepačine, nije da nema, samo nedovoljno mlaćenja, previše započetih, a ne razjašnjenih i nedovršenih odnosa među likovima, sukobi koji su tek zagrebali površinu, slobodno lutanje po scenariju, malo dobre akcije pa opet smorno razglabanje kroz opore i neuverljive dijaloge. Obojica glumaca su na nivou odradila ovu tezgu iako nam je sasvim jasno da ni njima čitava priča nije bila najjasnija. Ovaj film je odlično prošao po teatrima širom sveta, ali kod nas dobija samo prelaznu ocenu. Ili se biješ ili mudruješ.Info:

Naziv: The Mechanic (2011)
Žanr: Akcija | Krimi | Triler
IMDb rejting: 6.5/10 (14,009 glasova)
Režija: Simon West
Igraju: Jason Statham, Ben Foster, Tony Goldwyn, Donald Sutherland, Jeff Chase

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: The.Mechanic.DVDRip.XviD-ARROW
Trajanje: 93 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640×272 – 903 kbps
Audio: MP3 2.0 – 139 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=P94T60DK

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Mechanic (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.