TRON: Legacy (2010)

Autor ShiftDelete 4.03.2011. Pregleda: 11185
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

TRON: Legacy PosterImajte u vidu da, pre nego što i počnemo sa predstavljanjem sledećeg filma, Dizni nikada nije napravio loš film. Nije do ideje, evo Pirati sa Kariba je samo jedna tematska vožnja u voznom parku, a oni su od toga napravili tri komada od koji je svaki među deset najgledanijih svih vremena. Isto tako ni Tron Legacy se ne može pohvaliti originalnom niti čak zanimljivom pričom. Ali film kao film je kul.
Znate… ove nove generacije dece nisu nikada ne pročitali, nego držali knjigu u rukama. Uglavnom uče preko ajpoda, ajpeda, aj nečega, vikipedije… Stvarno treba biti faca i vizuelno zasićenu decu animirati nečim. Tu naravno uleće Dizni, nepogrešivi animator dece, još od vremena Mikija Mausa, preko Harija Potera, do ovog lika, čiji je otac, idejni tvorac nekoliko najpopularnijih video igrica sa kraja prošlog veka, daleke 1996. godine nestao i od tada mu se gubi svaki trag. Sin, dovoljno odrastao, slabo zainteresovan za očevu firmu koja mu je ostala u amanet, sledi blede tragove svog oca u podzemni virtuelni svet. I eto… ako Terminator sagu posmatramo kao pobunu hardvera, za nove klince imamo ovde nešto sasvim novo: pobunu softvera.
Vizuelno, do sada, sem možda Inception-a nisam gledao bolje odrađen film u životu. Neki od vas će možda dobiti epi-napad zbog brzog smenjivanja boja i efekata, ali meni je ovo futurističko putovanje stvarno prijalo. Pored Džefa Bridžisa, koji je jedva vredan pomena, jer mislim da nije ni najbolje shvatio film u kome glumi, jako dobru ulogu nam prosleđuje Majkl Šin u ulozi tamo nekog negativca (nisam baš pratio priču). Daft Pank na saundtreku je više nego impresivan, ma šta skeptici pričali i oni ovom ostvarenju donose još jednu kokicu.Info:

Naziv: TRON: Legacy
Žanr: Akcija | Avantura | Naučna fantastika
IMDb rejting: 7.3/10 (40,697 glasova)
Režija: Joseph Kosinski
Igraju: Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde, Bruce Boxleitner, James Frain

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Tron.Legacy.RERip.DVDRip.XViD-TRON
Trajanje: 125 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 352 – 1200 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=1469937H
http://www.megaupload.com/?d=MQ66Q019

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "TRON: Legacy (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.