Warrior (2011)

Autor ShiftDelete 9.12.2011. Pregleda: 17457
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Warrior  PosterOvde ste me dočekali. Pokušao sam da izbegnem ovaj film koji ste nas pritiskali da izreckamo, jer sam znao da ću ga opljuvati. I to iz sasvim jednostavnih razloga: ne verujem u proseravanja na temu „biznisa“ ovog tipa. Stavljanje dva pripadnika civilizacije muškog pola u kokošinjac da se mlate dok smrti, dok ostali sa debelim stomacima stoje sa strane i bulazne i balave postoji još od pamtiveka. I to je nešto čega nismo uspeli da se oslobodimo. A verovatno i nećemo. Jer smo stoka.
E sada… gledao sam ja ovo vaše makljanje uživo na netu. I smorio sam se kao bulja. Ne može vaš ratnik da podigne onoliko puta ruku, koliko puta društvo može da ga spusti posle posle toga. Pre neki dan sam gledao jadnog Majka Tajsona kako peva u nekom nižerazrednom brazilskom TV programu.
Mlađi sin bivše pijandure i bokserskog šampiona, Brendon, se vraća kući. Majka mu je mrtva, a on je upravo odslužio ko zna koju turu makljanja po Iraku. Ne želi da oprosti ocu za rasturanje porodice i smrt majke, već želi da ga otac trenira. Cirkus stiže u grad, jer asocijacija mešovitih borilačkih veština raspisuje neviđeni turnir: 16 najozloglašenijih fajtera će se mlatiti do iznemoglosti. Pobednik kući nosi sve. A na drugom kraju grada, Brendonov rođeni brat Tomi ostaje bez posla. Kako se njegova porodica ne bi našla na ulici i on se prijavljuje za turnir u kome se lako gube glave…
Posle čitavog niza nelogičnosti ovo ostaje prženički film koji definitivno vredi pogledati. Tom Hardi je jedan od najpotresnijih glumaca koga sam ikada video na platnu, a ovo je verovatno poslednji film koji je snimio pre nego što ga Holivud proguta. Na kraju se smejemo posrnuloj Americi koja uništava porodice ratnih veterana i profesora fizike i tera ih da se makljaju u kavezima, ali i divimo kada naprave ovakav film. Da li to neko nas zajebava?Info:

Naziv: Warrior
Žanr: Akcija | Drama | Sport
IMDb rejting: 8.3/10 (14,919 glasova)
Režija: Gavin O’Connor
Igraju: Joel Edgerton, Tom Hardy, Nick Nolte, Jennifer Morrison, Frank Grillo

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Warrior.DVDRip.XviD-DiAMOND
Trajanje: 140 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 608 x 256 – 992 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Warrior (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.