Open Season 3 (2010)

Autor saske 8.01.2011. Pregleda: 9389
12345678910    Naša ocena: 4.50
Loading...Loading...

Open Season 3 (2010) PosterSpremajući ovaj post podsetio sam se zapanjujućeg otkrića do kog sam došao još pre nekoliko godina, ali sam zaboravio na njega…a to je da mnogi loši filmovi postaju mnogo zanimljiviji kada se sinhronizuju na španskom. Ko mi ne veruje, neka pogleda ova dva trejlera i neka posle kaže koji bi film pre gledali…ovaj na engleskom gde glasove daju neki zadrti Amerikanci, ili ovaj na španskom gde većina ljudi zvuče kao vampiri.
O kvalitetu filma svedoči i činjenica da su u prvom delu glasove glavnim likovima davali Martin Lorens i uvek iritantni Ašton Kučer koji su već u drugom delu batalili te uloge pa su kreatori morali da nabave neke nepoznate ljude koji se nisu zadržali čak ni u trećem delu. OIriginal je bio ok, ali ovaj film je prilično ne zanimljiv i mislim da čak ni deci neće biti previše zabavan osim ako se ne radi o nekoj baš sitnoj dečici koja se uvek prosto lepe za ekran bilo koji crtani da im pustite…znam to dobro, i ja sam nekada bio sitno dete…a vidi me sada!
U ovom ostvarenju glavni junak Bug se sprema za tradicionalni izlet sa prijateljima, ali ga svi ispaljuju jer sada imaju porodice i obaveze, pa Bug lutajući okolo po parku nabasa na ruski putujući cirkus iz koga jedan medved pokušava da pobegne. Bug osećajući se potpuno napušteno od strane svojih prijatelja prihvata da se zameni sa tim medvedom na neko vreme ni ne sluteći da će ga on prevariti i ostaviti u cirkusu. Ali nije ni Bugu tu loše pošto upoznaje mečku Ursu, zvezdu cirkusa.Međutim kad Bugovi prijatelji shvate šta mu se desilo, svi će priskočiti u pomoć.
Eto toliko, film je ništa posebno, ali kao zabava za dečicu tokom ovih praznika i raspusta, čisto koliko da iz spreči da vam skaču po glavi može da posluži…Info:

Naziv: Open Season 3 (2010)
Žanr: Animirani
IMDb rejting: 5.4/10 (327 glasova)
Režija: Cody Cameron
Igraju: Ciara Bravo, Charlie Bright, Cody Cameron, Crispin Glover, Jane Krakowski

Linkovi: IMDbRT


Trejler (engleski):
Trejler (španski):
Skini:

Naziv: Open.Season.3.BDRip.MERRY-XMAS.XviD-OEM
Trajanje: 75 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×352 – 1171 kbps
Audio: MP3 2.0 – 133 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=BWUWVA0K

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Open Season 3 (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.