A Lonely Place to Die (2011)

Autor ShiftDelete 9.01.2012. Pregleda: 13355
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

A Lonely Place to Die PosterEvo jednog ostvarenja koje me je držalo jako dugo u neodlučnosti kako uopšte da ga ocenim, tj. koju ocenu zaslužuje: beskrajno malu, jer je stravično glup, ili sasvim solidnu jer ima finih momenata. Znam da vam zvuči poprilično kontradiktorno, ali i meni, tako da hajde da uronimo u samu problematiku i manemo se teškog žargoniziranja koga se laćaju „profesionalni“ kritičari koje vi, naravno, ne čitate.
U pitanju je nezavisna britanska produkcija, što mi se dopalo na samom početku jer treba imati vere u male studije i neotkrivene reditelje. Posle kratkog prologa koji je delovao kao uvod u klasičan planinarski film, stižemo do poente gde pet planinara kreće na jednu od svojih standardnih ruta. U bespućima prelepih škotskih planina nailaze na čudnu cevku iz koje dopire zvuk. Malo kopanja i malo kenjanja će ih dovesti do jezive jame u kojoj očito kidnaperi štekaju malu devojčicu za koju se ispostavlja da priča samo – srpski. U želji da nađu najbliži put do civilizacije ekipa se razdvaja ne znajući da su kidnaperi u blizini. I da… imaju puške.
Prelepo snimljen i sasvim solidno režiran film sa verovatno besmisleno malo keša nam uliva nadu da nešto kvalitetno svuda može biti urađeno. Ipak, očito niska inteligencija likova nas baca u u očaj. Kroz ceo fillm nas podsećaju na retardirane jelene koji pri begu od lovaca istrčavaju na autoput. Film nema heroje čak ni u naznakama dok nam jedino kidnaperi deluju hladnokrvni i smisleni. Rasplet je isto tako bled i pored toga što je publika strašno zgotivila ovaj film ja mu dajem samo prelaznu ocenu.Info:

Naziv: A Lonely Place to Die
Žanr: Avantura | Krimi | Triler
IMDb rejting: 6.4/10 (3,268 glasova)
Režija: Julian Gilbey
Igraju: Melissa George, Ed Speleers, Eamonn Walker, Sean Harris, Alec Newman

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: A.Lonely.Place.to.Die.LIMITED.DVDRip.XviD-DoNE
Trajanje: 99 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 256 – 890 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

  14 komentara na "A Lonely Place to Die (2011)"

 • JOpa says:

  Film nije loš ali može i bolje

 • Anonymous says:

  meni je film odlican, 7 kokica

 • zix says:

  Wild Target
  Upravo sam gledao Britanski Film na digitalnoj. Preporucujem administratoru da ga objavi jer sam fasciniran niskobudžetnom filmu. Glumi jedan mladi glumac dobro poznat svima nama u serijalu Hary Pottera. Evo kratkog opisa filma:
  Hitman Bill Nighz is hired to kill feaudster Emilz Blunt, but soon finds spirited target. British comedy caper with Ruper Everett and Rupert Grint. (2010(94 mins

  U posljednje vrijeme gladao sam i dosta dobrih Francuski filimova pa ako je administracija zainteresovana mogu preporuciti svaki dobar film. Americka sranja su postala dosadna. Sto je jedan filmofil rekao: # Ako si jedan film gledao od Steven Seagal gledao si sve i jedan"

 • Pera Lozac says:

  Film je super kakva ste sve sr*** kacili :-)
  Sali na stranu mislim da fali bar jos jedno 15 min dobre akcije i zapleta ali koliko para toliko i muzike u ovom slucaju i previse mizike :-) Hvala na dobroj zabavi :-)

 • zix says:

  To je taj film. Cudno nisam ga mogao naci na pretrazivacu.

 • gorannk says:

  nije nesto, zasluzuje ocjenu 2.

 • pizdek says:

  al mala nije rekla ni jednu riječ domaćeg…..

 • Milos says:

  Film zasluzuje 7 kokica… vredi pogledati!

 • Zaljubljeni par says:

  Ni jedna jedina rec na srpskom! Samo neartikulisani krici.Sramota.

 • Petko says:

  Dosadni su ovi filmovi gde se pominju Srbi. Osecam da ce MiB 3 da ima veze sa srbima.

 • Half life 3 says:

  loše

 • forumfilmovi says:

  smece

Odgovori na "A Lonely Place to Die (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.