Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010)

Autor saske 9.12.2010. Pregleda: 11564
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010) PosterOdavno nisam pogledao neku ovako dobru animaciju koja tako dobro drži pažnju što zbog kvaliteta animacije koji je stvarno na vrhunskom nivou, što zbog odlicne price koja vas tako lako vraca u detinjstvo kada ste verovali u sve one legende o vitezovima herojima, zaštitnicima slabih i ugnjetenih. Moram priznati da mi se na osnovu trejlera koji sam video pre par meseci nije svideo i dugo sam oklevao da ga pogledam, big mistake!
Priča počinje tako što otac trima malim sovama priča legende o Čuvarima, mitskim sovama koje žive u zemlji daleko odatle, preko mora, preko planina (zvuči poznato, zar ne :) ), u krošnjama velikog drveta Ga Hola, o mitskom heroju po imenu Lajz od Kila koji je pobedio zlog Metalbika koji je pokušavao da porobi sve sove. Soren glavni lik i njegova mala sestra Eglentin su oduševljeni pričama, dok njihov brat Klod smatra da su to gluposti. Jedne noći dok su Soren i Klod učili da lete, oni bivaju oteti od strane čudnih sova i odneseni negde daleko, u kraljevstvo Metalbika kako bi postali njegove pokorne sluge u planu da pokori sva kraljevstva sova. Mališani, iako još uvek ne znaju da lete kako treba, shavataju da moraju da pobegnu i zapute se u daleku zemlju kako bi pozvali Čuvare u pomoć, a na tom putu će naravno skupiti malu ali hrabru družinu sova koja će im u tome pomoći.
Zar totalno ne vraća u detinjstvo??? Jeste, možda sam malo nostalgičan za tim danima bezbrige kada sam verovao da je sve moguće, ali to ne menja činjenicu da je pred vama jedan stvarno odličan film koji ne smete propustiti, pa ako vas je možda blam da gledate sami, nađite neko klinče da vam pravi društvo i alibi.
Kao što rekoh, animacija je zaista jako impresivna, scene akcije i borbi, iako se radi o borbi sova, su odrađene daleko bolje i kvalitetnije nego u mnogim akcionim filmovima koje sam pogledao u poslednje vreme, atmosvera je prilično mračna što mi se vrlo sviđa, a glumci su, iako svi vrlo (bar meni) nepoznati odradili odličan posao u ovoj priči. Sve u svemu ne mogu da izdvojim ni jednu bitniju zamerku, film je za svaku pohvalu i ovih stotinak minuta koliko traje će vam proletet za tren.Info:

Naziv: Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010)
Žanr: Animirani | Avantura | Fantazija
IMDb rejting: 7.2/10 (5,139 glasova)
Režija: Zack Snyder
Igraju: Emily Barclay, Abbie Cornish, Essie Davis, Adrienne DeFaria, Joel Edgerton

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Legend.Of.The.Guardians.PROPER.DVDRip.XviD-VAMPS
Trajanje: 97 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 608×256 – 835 kbps
Audio: MP3 2.0 – 165 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.