Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

Autor ShiftDelete 10.05.2010. Pregleda: 5957
12345678910    Naša ocena: 3.00
Loading...Loading...

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief 2010 Movie PosterAmerikanci su otišli u tri lepe. Imaju ozbiljan problem. Ako neko ima šest ili deset godina ne znči da je retardiran. Znate, dragi producenti ovog filma, klinci danas koriste komp bolje od vas, imaju pet mobilnih telefona, kamerice, video igrice, videli su više čuda iz svoje sobe nego što ste vi na vašim uplaćenim aranžmanima kod nekog holivudskog Kon-Tiki trevla. I vi pokušavate da im prodate ovo sranje?!
Percy Jackson je klinac. Ima tu neke magije i nekih čudesa. I on nije običan klinac. Dakle imamo kopiju Harija Potera. Da budem precizan, ovde je ključni zaplet leži u grčkoj mitologiji jer je Persijev ćale starogrčki bog koji je sa neba ošacovao njegovu kevu i sada klincu sve ide teško u školi, ali se dobro kapira sa prirodnim elementima, posebno vodom. Kada skapira da ga sve demonske sile napadaju i da mu je najbolji ortak polu-ovca, Persi rešava da preuzme stvar u svoje ruke dok ga keva vodi u privatnu školu za polu-bogove. I dok u Grčkoj radnici nemaju šta da jedu i banke gore, a avio saobraćaj je u zastoju, holivudski producenti se proseravaju po njihovom nasleđu…
Ovom filmu manjka na dosta polja. Ljubav između Persija i Atinine ćerke je dosta banalna i neubedljiva, stvorenja sonu stranu mraka su dosta kompjuterska i bezopasna (kao da niko nije gledao ni jedan film Gielma Del Tora), dok ostali profi glumci (Pirs Brosnan, Uma Turman) ne vade prosek. Ostajemo na dva sata predvidive zabave koja, u odustvu bioskopskog platna deluje kao dosta zastarela igrica sa nekog starijeg Soni Plejstejšna. 3 kokice, ni zrno soli više.Info:

Žanr: Adventure | Fantasy
IMDb rejting: 5.9/10 (12,828 glasova)
Režija: Chris Columbus
Igraju: Logan Lerman, Brandon T. Jackson, Alexandra Daddario, Jake Abel, Sean Bean

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: Percy.Jackson.And.The.Olympians.The.Lightning.Thief.REAL.REPACK.DVDRip.XviD-ARROW
Trajanje: 118 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640×272 – 1192 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=NEGC0707
http://www.megaupload.com/?d=RU1P5AG2

Torrenti: TorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.