Deset najboljih filmova 2010.

Autor ShiftDelete 25.01.2010. Pregleda: 278201
12345678910    Naša ocena: 10.00" />
Loading...Loading...

Ponedeljak je stigao, mi kasnimo sa postovima kao i obično i plus nemamo dobre vesti. Novih filmova nema. Stigao je “The Informant”, ali o tome ćete čitati sutra. Kako pred vas ne bismo stali praznih ruku odlučili smo da uradimo ono što smo planirali već duže vreme. Listu najboljih filmova 2010. Znate postoje indikatori koji još pre samog snimanja filma kazuju da će film biti keva. Ovo je lista filmova koji će definitivno obeležiti narednu godinu.

1. Inception. Režira ga Kristofer Nolan, reditelj jednog od naših omiljenih filmova, brilijantni mladi um za koga smo spremni da damo sve pare da nas zabavi. Leonardo di Kaprio. Recite šta oćete, ali zna da glumi. Džosef Gordon Levit. Budući najzajebaniji glumac. Po nekima od nas je to već sad. Film je neko ludili o nekim umovima, rušenju sveta, ovo ono, mislim samo pogledajte trejler.

2. Iron Man 2 Prvi deo je sasvim dovoljan. I činjenica da je to fakin Ajronmen. Glavni negadivac je Miki Rurk, realno može li biti bolje. Čelični je i dalje Robert Dauni Džunior. Tu negde i Skarlet Johanson. Znači čisto prženje.

3. The Expendables Akcioni film u kome glume sledeće face: Sylvester Stallone, Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, ‘Stone Cold’ Steve Austin, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, a režira Stalone. Ako ste mislili da ste odgledali film sa najviše akcije, ovaj će valjda promeniti mišljenje.

4. Robin Hood Glumi debeljko bed boj Rasel Krou, a režira Ridli Skot. Ridliju uvek verujemo. Šta god da radi. A i tema nam je krajnje zanimljiva.

5. Alice In Wonderland Neki kažu da im je pun penis Tima Bartona i njehovih lepo oslikanih morbidarija. Nama očigledno nije posebno kada kormilo preuzme Džoni Dep koji je već naštelovao jedan od svojih sto bizarnih glasova specijalno za ovaj film. Kada još tu dodamo Bartonovu ženu, Alisa u zemlji čuda će biti  takva da će Luis Kerol zavaljen u bioskopu da ima samo jedan komentar: “Ne serrrriii…”

6. The Green Hornet: Majkl Gondri je za nas već kultan reditelj. Znači ono, kada hoćemo da ispadnemo kul u društvu pričamo o Gondrijevim filmovima. U ovom filmu je glavu ulogu poverio našem medi Setu Rogenu. Ide nam čorba na usta da provalimo šta se krije iza ovog naslova.

7. The A-Team Ne znam tačno zašto je ovaj film ovde, ali neko iz ekipe sigurno zna. Ono što ja vidim jeste da igra Lijam Nison, što je verovatno dovoljno. Pročačkaću malo po netu da vidim o čemu se radi u filmu…Au da, ovo je rimejk serije iz osamdesetih o ratnim veteranima i njihovim problemima u ambalaži komedije.

8. The Book of Eli: Denzel Vošington, Geri Oldman i Mila kunis u nekom postapokaliptičnom okruženju, gde, jelte, pravila ne postoje. Mi smo uvek verovali u Denzela kao akcionog lika, nismo mu mi krivi što je jurio Oskare. Sada je dužan da nam se vrati.

9. Paul: Sajmon Peg i Nik frost nas kupe svakom njihovom komedijom jer su brilijantne. Njihov film “Shawn of the Dead” nam je jedna od najboljih komedija. Sada se vraćaju da nam se ponovo dokažu uz pojačanje Seta Rogena.

10. Cop Out Neki ljudi iz naše ekipe stvarno gotive Kevina Smita. Kevin Smit stvarno gotivi Brusa Vilisa pa je rešio da ga pozove da glumi u njegovom novom filmu. Ne mož da bude loše, pa da ne znam šta… Vidimo se sutra sa nekim novim filmovima.
Napomena: Da bi ste skinuli filmove koji se ovde pominju, kliknite na njihova imena koja su markirana crvenom bojom. To su linkovi koji će vas odvesti do stranica za skidanje.

Odgovori na "Deset najboljih filmova 2010."

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.