Deset najboljih filmova 2011.

Autor ShiftDelete 14.02.2011. Pregleda: 273049
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

I taj trenutak je došao. Vreme je, iako je odmakao dobar deo februara, da sa vama podelimo, baš kao i prošle godine, naše mišljenje o tome šta nas očekuje u narednih devet meseci i koja su naša predskazanja šta bi mogli biti najbolji filmovi 2011. godine. Naše predskazanje za prošlu godinu je pročitalo oko 150 000 ljudi, mnogi se nisu složili, mnogi nisu ni shvatili poentu, zato nastavljamo dalje i očekujemo ništa manje kontroverze. Dakle:

10. Your Highness – film o kome smo već pričali i trejler vam pustili. Momci koji su radili presmešni “Pineapple Express” su ponovo sa nama kako bi nas nasmejali još malo. Mi smo dali i poslednju paru da vidimo to čedo i pre trejlera, ali pošto nas je trejler kupio, to je to. Idemo na premijeru.

9. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 – Možda ne bismo ni stavili ovaj film, niti smo veliki fanovi Harijeve franšize, ali činjenica da je ovo poslednji film u najisplativijem serijalu svih vremena nas je naterala da se zamislimo i da dođemo do zaključka da ovo ostvarenje mora biti popriličo epsko. Jer dalje nema.

8. Green Lantern – Malo smo se umorili od stripskih filmova, ali ovaj nam je privukao pažnju zbog par stvari. Prva je da glumi Rajn Rejnolds koji je našao na našoj listi najboljih filmova 2010. sa sjajnom glumom u ostavrenju “Buried”, druga je činjenica da ga režira talentovani akcioni reditelj Martin Campbel (Casino Royale). Ima malo i humora i mišljenja smo da će ovaj film biti zamena za Iron Man-a ove godine.

7. The Rum Diary – Još jedan naslov kao pisan za Džonija Depa koji naravno i tumači glavnu ulogu. Znači Džoni je novinar koji kroz svoje putešestvije postaje zavistan od dve stvari: ruma i jedne žene po imenu Amber. E sada… svim frajerima se desilo da mešaju alkohol i žene, to ide ruku pod ruku, ali u ovom slučaju Amber je lezbo. Dakle eto nam razloga za crveni tepih.

6. Contagion – Za sada ovaj film predstavlja najveću misteriju, makar što se radnje tiče. Zašto je baš ovo jedan od deset holivudskih konja na koje bismo se kladili u 2011. jesu više imena koja su okupljena na projektu. Dakle, režira ga Steven Soderbergh, a lista glumaca je više nego impozantna: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Laurence Fishburne

5. Cowboys & Aliens – Ajmo realno… Zar vam sam naziv ovog ostvarenja ne govori da će ovo biti totalno ludilo? Sa jedne strane imate kaubojce sa druge vanzemaljce! Glume Harison Ford i naš omiljeni Bond – Danijel Kreg, producira Stiven Spilberg, a režira momak koji je režirao Iron Man. Hajde zar stvarno mislite da nam je priča bitna?

4. The Hangover 2 – Nemamo reči koliko nam je prvi deo ovog filma bio kul. Bio nam je toliko kul da smo zaboravili da može uopšte da se napravi drugi deo. A onda kada su nam rekli mi smo ga odmah stavili na listu najboljih filmova iako nam možda preti veliko razočaranje. Čekaćemo. Postava je stara i proverena: Zach Galifinakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Heather Graham, Justin Bartha…

3. Hugo Cabret – Režira ga Martin Skorseze. Da li treba da dodamo još nešto? Ok… glume Asa Butterfield, Jude Law, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley. A i priča deluje krajnje zanimljivo, saznaćete već…

2. Sucker Punch – Ne interesuje nas puno o čemu se radi od kada smo provalili da ima gomila riba u nekim kostimima i da mašu katanama. Takođe, reditelj je Zack Snyder koji nas je kupio filmom Watchmen, a tu su i nezaboravne devojke Vanessa Hudgens i Carla Gugino. Za više pogledajte trejler.

1. Super 8 – Je film najavljivan kao najzahtevniji i najočekivaniji film svih vremena. To je laž, naravno, ali sama činjenica da ga producira Stiven Spilberg (i da ga ne režira) i da ga režira predobri JJ Abrams nam je naterala žmarke uz kučmu.Odgovori na "Deset najboljih filmova 2011."

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.