Public Speaking (2010)

Autor ShiftDelete 13.06.2011. Pregleda: 6530
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Public Speaking PosterElem, potpuno kapiram da smo vam obećali neviđene blokbastere i kul filmove i kapiram vaše razočaranje kada ste se jutros probudili, rešili da iskokate nešto na torentu i skapirali da imate samo dokumentarac. Međutim ovo je mali test za naš sajt. Da vidimo da li će posete da nam opadnu ako vam ne ispunjavamo želje. A pošto ste već ovde i već ovo čitate slobodno možemo da kažemo da je eksperiment… uspeo.
Dosta zezanja, pred nama je ozbiljan film. Fran Lebovic je jedna od najznačajnijih spisateljica Njujorka, a činjenica da je sjajan i nadaren govornik tj. retoričar dolazi sama po sebi jer je glavom i bradom Martin Skorseze rešio da snimi film samo o njoj… kako priča. I ništa drugo. Morate da imate u vidu da, dok se još nisu ni rodili hipsteri, neko je izmislio Njujorški hipseteraj. I to 60ih. I da. To je bila Fran Lebovic.
Ako želite da saznate kako je bilo družiti se sa Endijem Vorholom i njegovom ekipom, koja se poezija čitala, ko su onda bili umetnički uzori i kakvi su stavovi jedne zadrte, ali ipak slobodnoumne Jevrejke o braku, gejevima, ženskim i muškim pravima, rasizmu, ovo je pravo štivo za vas. Pred nama je definitivno najbolji dokumentarac ove godine i konačno nije o globalnom otopljavanju. Imajte na umu da dok ovo pišem razmišljam i čisto sumnjam da ima srpski titl. A engleski koji se priča ovde definitivno nije kao onaj iz akcionog filma. Tako da naoštrite rečnike i zaboga miloga ne pitajte me više ima li prevod!Info:

Naziv: Public Speaking
Žanr: Dokumentarni
IMDb rejting: 7.7/10 (267 glasova)
Režija: Martin Scorsese, James Baldwin, William F. Buckley, Truman Capote, Pablo Casals, Candy Darling, Serge Gainsbourg, Fran Lebowitz, Oscar Levant, Thelonious Monk, Toni Morrison, Conan O’Brien, Eugene O’Neill, Jack Paar, Dorothy Parker, S.J. Perelman
Igraju: James Baldwin, William F. Buckley, Truman Capote, Pablo Casals, Candy Darling

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Public.Speaking.2010.LiMiTED.DVDRip.XviD-LPD
Trajanje: 84 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 860 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Public Speaking (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.