A Separation (2011)

Autor ShiftDelete 5.03.2012. Pregleda: 15712
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

A Separation PosterNajbolji film neholivudskog govornog područija nam stiže malo kasno, posle sleganja oskarovske prašine. Iako ovaj film skoro nije dobio ni jednu čak ni prosečnu kritiku i iako je pored oskara za najbolji strani film osvojio čak 46 drugih nagrada širom sveta, ne mogu da ne priznam da sam pre početka gledanja ipak bio malo skeptičan i anksiozan da ovo možda neće biti remek – delo. I prvih petnaest minuta filma je prošlo u sasvim ozbiljnom smoru. A onda se nešto promenilo. Ne u filmu, već u meni.
Mladi Iranski bračni par Nader i Simin žele razvot, jer posle dužeg vremena teške borbe za vizu (zvuči li vam poznato) Simin uspeva da se dočepa ulaznice za slobodniji život, mada u tom trenutku Nader želi da ostane sa njihovom ćerkom, jer želi da se brine o ocu kome um i telo polako izjeda Alchajmerova bolest. I dok Simin napušta porodicu, Nader uspeva da nađe ženu koja će se, dok je on na poslu brinuti o njegovom ocu, ne znajući da je to tek početak svih njihovih problema…
Duboko lična, ali i duboko poznata svima nama ova priča nas vodi u samo srce nezavisnog filma gde ostrašćenosti, jednostranosti i propagadnde nema, pa smo tako ostali šokirani doslednošću priče, koja kao i naši život nema jedan, već bezbroj zapleta. Pripovedajući o dve strane medalje iskrenosti ovo ostvarenje nas uverava da zbog ovakvih trenutaka mi gajimo veliku publiku na 2kokice.com, kako bismo mogli da im pružimo nešto vredno pažnje bez odlaska u Berlin, Kan ili Njujork.Info:

Naziv: A Separation
Žanr: Drama
IMDb rejting: 8.6/10 (31,084 glasova)
Režija: Asghar Farhadi
Igraju: Peyman Moadi, Leila Hatami, Sareh Bayat, Shahab Hosseini, Sarina Farhadi

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: A.Separation.2011.LiMiTED.BDRip.XviD-LPD
Trajanje: 123 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 352 – 1440 kbps
Audio: MP3 2.0 – 137 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "A Separation (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.