All Good Things (2010)

Autor saske 11.12.2010. Pregleda: 9055

All Good Things (2010) PosterOvaj film je snimljen po navodno jednom od najpoznatijih nerešenih ubistava u Nju Jorku ikada…nikad čuo za tako nešto. Uglavnom, priča je sledeća:
U Nju Jorku osamdesetih godina prošlog veka, Dejvid Marks (Ryan Gosling), sin moćnog tajkuna se ženi prelepom devojkom Kejti (Kirsten Dunst) iz srednje klase. Oni zajedno beže u seoski život u Vermontu, ali ih Devidov otac ubrzo namamljuje nazad u veliki grad. Nakon povratka, Kejti se vraća studijama medicine i počinje da gradi svoj život, ali kako ona postaje sve više nezavisna, Dejvid postaje sve više nasilan i pokušava da je kontroliše… Porodične tajne počinju da se otkrivaju, a Kejti nestaje bez traga. Mnogo godina kasnije, Dejvidov najbolji prijatelj biva pronađen mrtav i 20 godina star slučaj biva ponovo otvoren sa Dejvidom kao glavnim osumljičenim i mnoge mračne tajne porodice Marks će izbiti na površinu.
Pa, trejler deluje zanimljivo iako iz njega ništa nisam uspeo da skapiram, plus igra Kirsten Danst, tako da misilm da vredi pogledati…Enjoy!
Info:

Naziv: All Good Things (2010)
Žanr: Drama | Misterija | Triler
IMDb rejting: 6.5/10 (469 glasova)
Režija: Andrew Jarecki
Igraju: Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Lily Rabe, Philip Baker Hall

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: All.Good.Things.DVDRip.XviD-VAMPS
Trajanje: 101 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640×352 – 835 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: Magnet

Titlovi: ENSR

Odgovori na "All Good Things (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.