An American Crime (2007)

Autor printsc 13.02.2010. Pregleda: 5900
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

Pošto mi se nisu sviđali filmovi koji su izašli ove nedelje, rešila sam da vam preporučim jedan ne toliko nov (2007) koji sam i sama htela da pogledam. Reč je o filmu An american crime. Radnja se dešava 60ih u Americi (očigledno). Film počinje na sudu, gde se sudi Gertrudi Baniszewski za ubistvo maloletne devojčice. Naime roditelji reše da svoje dve ćerke ostave na čuvanje kod žene koju jedva poznaju, koja ima šestoro dece, Gertrudi. Međutim jedna od dve devojčice (Elen Page) se slučajno zameri najstarijoj Gertrudinoj ćerki i ona reši da je nauči pameti. Zatvara devojčicu u podrum svoje kuće, gde je drži zaključanu narednih par nedelja, puštajući svakog ko je voljan da joj očita lekciju vezujući je, šutirajući je ili gaseći pikavce po njoj. Ono što je najšokantije kod filma jeste da je rađen po istinitoj priči. U nekim trenucima je zaista teško gledati film, a još je teže kada imate u vidu da su je pre svega mučila deca. Međutim ono što vas vodi do kraja je želja da vidite da li će na kraju krivci biti kažnjeni, kao i dokle može da ide okrutnost ljudi.

Ovo je još jedna od fantastičnih, ali čudnih uloga Elen Page, mada ako ste gledali neke njene filmove, moguće je da ste se već navikli (Juno, The Tracey Fragments, Hard Candy). Jedna od mojih omiljenih glumica, što bi rekli ljudi mlada i perspektivna…

Film ne preporučujem ljudima sa slabim srcem.

Dajem 7.5 jadnih izmučenih kokica…

Žanr: Crime | Drama
IMDb rejting: 7.4/10 (7,763 glasova)
Režija: Tommy O’Haver
Igraju: Ellen Page, Hayley McFarland, Nick Searcy, Romy Rosemont, Catherine Keener

Naziv: An.American.Crime[2007]DvDrip[Eng]-aXXo
Trajanje: 94 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 648×354 – 913 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps CBR

Linkovi: IMDbTrailerRT

Skini:
Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=4UVXKD0T

Titlovi: SREN

Torenti: TorrageTPBBTJunkie

    2 komentara na "An American Crime (2007)"

  • Event Horizon says:

    Bolest! ali ima nesto debilno u meni sto me teralo da ga odgledam do kraja…

  • boki says:

    Meni je ovaj film odlican. Pustio sam ga sa nemerom da odgledam samo deo filma toga dana, ali je bio toliko dobar i interesantan da nisam mogao da prekinem. Posebno je dobra gluma. Za mene je ovo 10 kokica ))

Odgovori na "An American Crime (2007)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.