Bloodworth (2010)

Autor Sunsetter 16.08.2011. Pregleda: 4974
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

Bloodworth PosterOdma moram da napomenem da film nisam gledao do kraja, i da sam upozoren da ga ne hejtujem mnogo, što, iznenadiću vas sad, ni ne planiram.
Ovo je zapravo, koliko mi se čini, porodična drama. Dekica, neznanog mi imena, vraća se svojoj porodici nakon 40 godina lutanja, što jelte podrazumeva da nije baš bio otac za primer. Njegova tri sina su veoma odrasli, i svaki ima svoje probleme i ljutnju koju osećaju prema ocu koji nije bio tu. Jedan sin ljubomorno traži svoju suprugu koja ga je ostavila, jedan ima problema sa alkoholom i ženama, a treći opet neke svoje probleme kojih se ne sećam. Prema dekici se ponašaju grubo i bez imalo poštovanja (ovo me je podsetilo na pesmu Džonija Keša – Boy named Sue, počujte i pročitajte tekst, shvatićete na šta mislim). Jedini koji prema dekici pokazuje poštovanje i zanimanje, je njegov unuk, koji ulazi u svoju prvu dublju ljubavnu vezu.
Zašto nisam odgledao film do kraja? Jednostavno, jebiga. Po onome što sam video, likovi su lepo razrađeni, ambijent je onako američko seljački, ali znate ono, južnjački, recimo Tenesi, klasični američki redneci, ako znate na šta mislim, i ta atmosfera je super prenesena. Film je pomalo spor, što mi možda nije odgovaralo u trenutku kada sam pokušao da ga gledam, a da bih mu dao još jednu šansu, morao bih ga ispočetka gledati, za šta vremena baš i nema. Tako da, izvinjavam se zbog polovične recke, ali nadam se da sam donekle pomogao.
Zaključak, ovo može da bude interesantno, ali i ne mora, kako kome, zapravo. Ali nije li takav svaki film? U svakom slučaju, voleo bih da čujem vaš komentar nakon što ga odgledate, a to vam ovom prilikom, dakle, preporučujem ;) Koliko vidim, solidno je ocenjen i od publike i od kritike, tako da, može da valja.Info:

Naziv: Bloodworth (Provinces of Night)
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.5/10 (530 glasova)
Režija: Shane Dax Taylor
Igraju: Val Kilmer, Kris Kristofferson, Hilary Duff, Reece Thompson, Dwight Yoakam

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Provinces.of.Night.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE
Trajanje: 105 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 899 kbps
Audio: MP3 2.0 – 160 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=DSJEG6RZ

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Bloodworth (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.