Carriers (2009)

Autor ShiftDelete 18.12.2009. Pregleda: 5129
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...

Ovaj film me je oduševio po?etkom. Kreativan upliv u radnju, bez pretencioznog postavljanja likova, vez velikih otvaranja je nešto što skoro nisam video, bar što se ti?e B produkcije u koju, u neku ruku, spada ovaj film. Ostalo je malo usporeno… red napetosti, red smaranja, red “pou?nosti”, pa opet red akcije.

Kerijers je film o zombijima. O da… Pošto je to toliko puta ispri?ano, reditelj je rešio da nas ne smara o tome kako je nastala bolest, koliko se brzo širila i zašto leprozna ?udovišta napadaju ljude, ve? nas baca u ukradeni mercedes, u vreme kada je pandemija izbrisala dobar deo stanovištva, u kome ?etvoro prijatelja pokušavaju da se domognu obale.

Film uopšte nije loš… Mislim ono. Najviše ga jebe što ima tu dozu pretencioznosti da nam objasni kako bi se eventualno ljudi ponašali u takvoj postavci, što ga dosta usporava, jer svi želimo neki fajt sa zombijima, a ne filozofsku tezu da li je bolje ubiti nekoga i osloboditi ga muka sigurne smrti ili pustiti ga da umre kao ?ovek. Na kraju krajeva svi umiru, zar ne?

Žanr: Drama | Thriller | Horror
IMDb rejting: 6.3/10 (3,046 glasova)
Režija: Àlex Pastor
Igraju: Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp, Christopher Meloni

Trajanje: 84 min

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT

Skini:

Titlovi: SREN

Torrenti: MagnetTorrageTorcache

    2 komentara na "Carriers (2009)"

  • boki_999 says:

    "Kerijers je film o zombijima. O da… Pošto je to toliko puta ispričano, reditelj je rešio da nas ne smara o tome kako je nastala bolest, koliko se brzo širila i zašto leprozna čudovišta napadaju ljude"?!

    Gdje ti vidje zombije i leprozna cudovista svega ti? Ovo uopste nije horor.

Odgovori na "Carriers (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.