End of Watch (2012)

Autor ShiftDelete 22.11.2012. Pregleda: 16297
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

End of Watch posterUšli smo u malu seriju dobrih filmova. Danas je na tapetu nešto što bi se moglo nazvati miksturom kamere iz prve ruke filmova kao što su Cloverfield kao i stare dobre pandurske drame na ivici egzistencije u krimi svetu kao što je Training Day. Sada ste već u fazonu, to je previše, retko koji reditelj može da nađe dobru sredinu između ta dva. Možda ste i u pravu, ali Dejvid Ajer je to uspeo.
Ako vam je dobro poznat njegov kako rediteljski tako i spisateljski opus (Training Day, Harsh Times), neće vas začuditi da nas Ajer ponovo vodi u mračne getoe L.A-a da bi smo kroz naprlu kameru svakodnevnog života plavaca videli ono za šta nemamo čuke sami. Dva partnera Brajan i Majk presreću izuzetno velike količine novca i oružja za koje sumnjaju da pripadaju ozloglašenom kartelu i bez obzira na manjak detektivske značke kreću da slede opipljive tragove.
Poentirajući na spektakularno dobrom scenariju koji će vas emotivno voziti gore i dole, kao i na savršeno dobroj režiji koja samo na momente beži iz ruku Ajeru (ali ima brutalno dobrih momenata), on se oslanja na čistu hemiju između Džeka Gilanhela i Majkla Pene, kreirajući napetost koju do sada niste imali priliku da vidite. Bratstvo je dobilo sasvim novi smisao u već viđenim potezima. Ko ne zaplakao ima ozbiljan jebeni problem.Info:

Naziv: End of Watch
Žanr: Krimi | Drama | Triler
IMDb rejting: 7.9/10 (16,205 glasova)
Režija: David Ayer
Igraju: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Natalie Martinez, Anna Kendrick, David Harbour

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: End.of.Watch.2012.ENGLISH.DVDRip.Lum1x
Trajanje: 109 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 720 x 400 – 1491 kbps
Audio: AC3 5.1 – 384 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "End of Watch (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.