Factory Girl (2006)

Autor printsc 18.10.2010. Pregleda: 4781
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

Factory Girl Movie PosterJednog dana prelepa Idi Sedvik (Edie Sedgwick), student umetnosti, reši da ode u veliki grad. Odmah privlači pažnju svih, između ostalih i Endija Vorhola. On postaje očaran njome i reši da je pretvori u svoju zvezdu. Daje joj par uloga u svojim filmovima, a zatim počinje i da snima filmove samo o njoj i tako ona postaje Factory girl (Vorholov studio se zvao Fabrika). Iako ste sigurno svi čuli za Vorhola, a jako malo za Idi, ovo je film o njoj, Endi ima samo sporednu ulogu. Film je o usponu i padu ove glumice/modela/čega god koja je bila očigledno previše slaba za veliki grad, Fabriku i Vorhola.
Film je uglavnom urađen verodostojno, sve njene fotografije iz filma zaista postoje, kao i neki razgovori sa Vorholom. Ono što je zabavno je što je Idi imala vezu sa Dilanom, čak se i spominje da je imala dete sa njim. Međutim, kada je Dilan čuo za ovaj film, hteo je da tuži producente. Tako da se njegovo ime nigde ne spominje u filmu, a neimenovani muzičar koji se pojavljuje u filmu je zapravo on.
Siena Miler je, po meni savršeno odigrala Idi (ako mi ne verujete nađite neke prave snimke Idi), njene oči i promena glasa koji se dešavaju tokom filma su genijalne. Sa druge strane nisam sigurna da je Gaj Pirs bio najbolji za ulogu Vorhola. Ali mi se ipak čini da su celu atmosferu Fabrike prilično dobro uhvatili i da su bacili malo drugačije svetlo na Endija.Info:

Naziv: Factory Girl
Žanr: Biografski | Drama
IMDb rejting: 6.1/10 (8,786 glasova)
Režija: George Hickenlooper
Igraju: Sienna Miller, Guy Pearce, Hayden Christensen, Jimmy Fallon, Jack Huston

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Factory.Girl.LIMITED.DVDRip.XviD-DMT
Trajanje: 99 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 352 – 838 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=KMIOLGLF

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Factory Girl (2006)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.