Get Low (2009)

Autor ShiftDelete 13.02.2011. Pregleda: 7955
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Get Low PosterTeško je doneti zaključak na osnovu samo par filmova koji su nas oduševili, ali postoji nešto u izuzetno starim i iskusnim glumcima i toj nekoj novoj dimenziji koji oni donose na platno. Prvi film koji nas je bukvalno bacio u trans jeste Majkl Kejnov „Is Anybody There“, a „Get Low“,film koji je pred nama, baš zbog specifične i delikatne teme još više produbljuje naša ubeđenja. Ipak, na kraju filma nam samo nije jasna jedna stvar: kako Robert Dival nije nominovan za Oskara, kao ni jednu značajniju nagradu.
Tumačeću ulogu Feliksa, ludaka o kome se u gradiću u Tenesiju, tridesetih godina ispredaju razne legende, Robert Dival nas odvlači na mračniju, ali i komičniju stranu palanačkse svest, usamljenosti i izdržljivosti ljudskog uma. Feliks se na početku filma pojavljuje u crkvi tražeći jednu prostu stvar: da organijzue i plati svoju sahranu. Sveštenik odbija dobro podmazanu ponudu, ali posao prihvata pogrebno preduzeće (Bil Marej) i obećavaju mu ono što žekli da čuje svaki čovek na samrti: savršenu žurku sa puno ljudi, alkohola i veselja.
Prateći liniju priče koja je dosta nekonzistentn i krajnje nepredvidiva (sa ponekim delovima koji su sasvim suvišni ili neobjašnjeni) Dival pruža retko kvalitetan portret čoveka koji na spontan i ponekad komičan način traži iskupljenje za misteriozno delo koje je počinio pre četrdeset godina. Da smo čitali scenario na papiru verovatno bi nam delovao krajnje trivijalno, ali u datoj scenografiji i glasomkoji ga nosi ovaj film je stvarno vredan gledanja.Info:

Naziv: Get Low
Žanr: Drama | Misterija
IMDb rejting: 7.3/10 (2,753 glasova)
Režija: Aaron Schneider
Igraju: Robert Duvall, Sissy Spacek, Bill Murray, Lucas Black, Gerald McRaney

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Get.Low.BDRip.XviD-DEFACED
Trajanje: 100 min
Velicina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 806 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=CWCDATZD

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSRHR

Odgovori na "Get Low (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.