J. Edgar (2011)

Autor ShiftDelete 14.03.2012. Pregleda: 10307
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

J. Edgar PosterPosle duže pauze vraćamo vam se sa izuzetno zanimljivom pričom iz pera stogodisnjeg holivudskog vuka Klinta Istvuda čije pero i kamera ne mogu da se umore već duže vreme. Ovoga puta reč je o istinitoj priči o životu J. Edgara Huvera u svetu poznatijeg kao prvog bosa žpijunaže civila, a u Vašingtonu kao velikog heroja. Izuzetno snažan portret jeste glavno oružje Istvudovog aresenala i sada to konačno dolazi do izražaja.
Dakle J. Edgar be bio vala svašta. Pored gej seksualne orjentacije, koja u zlatnom dobu Vašingtona nije bila novost baš kao ni među generalima u zlatno doba Rimskog carstva, takođje je bio osnivac Federalnog istražnog biroa, makar onakvog kakvog ga danas znamo. Talio se sa mnogim američkim predsednicima i ostalom vlastelom, ali u ovom ostvarenju mi po prvi put zalazimo dublje u srž same ličnosti koja je odisala egoizmom, snažnim edipovim kompleksom ali i strahom.
Istvud dokazuje da je svežiji nego većina klinačkih reditelja. Beskompromisna režija koja ga karakteriše uvek pogađa u centar, dok pored Dikaprija o čijim vrlinama smo već trošili megabajte, Džudi Denč doprinosi skladnosti drim tima. Ostaje još samo da se zapitamo da ovo nije Istvud, koliko bi stvarno ova priča bila relevantna za širu svetsku publiku.
Info:

Naziv: J. Edgar
Žanr: Biografski | Krimi | Drama
IMDb rejting: 7.0/10 (14,078 glasova)
Režija: Clint Eastwood
Igraju: Leonardo DiCaprio, Josh Hamilton, Geoff Pierson, Cheryl Lawson, Kaitlyn Dever

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: J.Edgar.2011.DVDRip.XviD-PADDO
Trajanje: 137 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1046 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Sendspace: Sendspace DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "J. Edgar (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.