Like Crazy (2011)

Autor ShiftDelete 7.03.2012. Pregleda: 27203
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Like Crazy PosterEvo nas ponovo na malo alternativnijoj strani velikog platna sa kopijom filma mladog, nezavisnog kalifornijskog reditelja Drejka Dormeusa (nije u srodstvu sa jastukom Dormeo), autora filma Douchebag, koji nas je sada počastio novom problematikom u vidu solidno reklamiranog ostvarenja Like Crazy. Iako nam ne ide sasvim u glavu zašto bi smo gledali film o tinejdžerskim ljubavima koja znamo da su kratkog roka i gubljenje vremena za sve koji nisu tinedžeri, prihvatili smo se posla i baš kao u filmu Submarine nismo ostali ravnodušni.
Džejkob i Ena se upoznaju na koledžu gde njihova romansa započinje i kao i svi mladi zaboravljaju na teškoće kao što su jebena jebena viza, jer je Ena londonka koja uskoro mora da se vrati u svoje kišne krajeve. Ipak, odlučuje da produži svoj ostanak sedam dana, ne znajući da će je probijanje viznog režima koštati možda doživotnog zabranka ulaska u zemlju. Džekob i ona pokušavaju vezu na daljinu, ali postaje sve teže…
Izbacivanje svih romantičnih klišea, u ovom ipak romantičnom filmu je dosta pomoglo da ne bljucnemo od patetike. Režija i scenografija se savšeno uklapaju i lako nam prodaju priču, i dok Felisiti Džons većinu nas ostavlja ravnodušnim, za mene uvek mlada nada Entoan Jeljcin briljira. Ovo je film koji objašnjava da ma koliko sve ispravno radili u životu, baš taj život može da nas zajebe. A na nama je da ne odustajemo.Info:

Naziv: Like Crazy
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.8/10 (4,882 glasova)
Režija: Drake Doremus
Igraju: Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence, Charlie Bewley, Alex Kingston

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Like.Crazy.2011.LiMiTED.BDRip.XviD-ALLiANCE
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 950 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Sendspace: Sendspace DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Like Crazy (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.