My Week with Marilyn (2011)

Autor ShiftDelete 26.03.2012. Pregleda: 4611
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

My Week with Marilyn PosterZa mene, Merlin Morno je pojava sa pocepane maje u Budvi, baš kao i Če Gevara. Ušli su zajedno u pop kulturu i jeftine printove, mada se niko od onih koji su ih uzdizali nisu zapitali kakve tačno benefite oni imaju od njihovog postojanja. Mene je gledanje filmova u kojima je Merlinka izgradila svetsku slavu naučilo prvoj lekciji Holivuda: u američkim filmovima devojke ne glume, one su tu da budu lepe i da flertuju sa publikom kojoj je dosadno. Da se potrude da niko nikad ne napusti salu u pola projekcije.
„My Week with Marilyn“ je priča o mladom Kolinu Klarku, momku željnom da radi na pokretnim slikama po svaku cenu. Posle više neuspelih pokušaja da uđe u „odabrano društvo“ konačno uspeva da se nađe kao treći asistent u Lavrens Olivijerovoj producentskoj kući, baš pred samo snimanje budućeg klasika sa Merlin u glavnoj ulozi: „The Prince and the Showgirl”. Najveća filmska zvezda tog vremena dolazi u London i Kolin Klark ubrzo sve češće prima njene pozive…
Ovaj film je rađen po istinitoj priči. I stvarno je tako. Jer je priča, bezmalo, dosadna. Merlinka je došla (u to vreme udata za scenaristu Artura Milera), svideo joj se klinac sa snimanja, šetala ga je desetak dana i pozdravila se sa njim. Iako smo svedoci besprekorne glume (Mišel Vilijams, Kenet Branag, Džudi Denč), postavlja se pitanje kako tačno ovaj film može da nam, pored odlične scenografije, koristi. Merlin Monro je uspela ono što je malo kome pošlo za rukom – da u isto vreme bude ekscentrična i dosadna.Info:

Naziv: My Week with Marilyn
Žanr: Biografski | Drama
IMDb rejting: 7.3/10 (7,404 glasova)
Režija: Simon Curtis
Igraju: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Julia Ormond, Kenneth Branagh, Pip Torrens

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: My.Week.with.Marilyn.2011.DVDRip.XviD-BORGATA
Trajanje: 99 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 272 – 847 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

  4 komentara na "My Week with Marilyn (2011)"

 • radha says:

  Svako ko voli biografske filmove njemu ce vec "sluziti necemu" a treba imati u vidu da celu radnju pokriva samo 7dana u zivotu tog klinca kome se,moramo priznati, posrecilo da ih provede sa MM,ma koliko bila "ekscentricna i dosadna"! M.Williams jeste dobra glumica ali ni priblizno lepa kao Merilin(to mi je malo smetalo)jedino sto bih izdvojila a to je uvek sjajan Kenneth Branagh!

 • Anonymous says:

  l love merilyn<3

 • vesna says:

  Britanska glumacka legenda je Lorens Olivije a ne kako ste ga nakaradno napisali.

 • Nemanja says:

  8 kokica od mene :)

Odgovori na "My Week with Marilyn (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.