One Day (2011)

Autor ShiftDelete 25.11.2011. Pregleda: 26773
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

One Day PosterIskren da budem filmovi koje pogledam mi samo donekle pomažu u pisanju ovih recenzija, sve ostalo moram da smislim sam. Često mi zato, ovaj uvod pada najteže. Tu bi trebalo da smestim neku svoju ličnu impresiju, očekivanje od filma, koji je razlog zašto sam ga pogledao… Pošto ništa od toga trenutno ne mogu da smislim ja sam napisao sedamdesetak reči o nečemu drugom i na taj način se rešio prvog pasusa. Odlično. Idemo dalje.
One Day je romantična i na trenutke potresna priča o dvoje mladih koji se zaljubljuju na vrlo čudan način. Rešeni da ipak ostanu u prijateljskom odnosu iako je seksualna tenzija među njima sve prisutna, nekako im to uspeva za rukom, dok ne skapiraju da uništavaju svoje živote. Viđajući se jednom godišnje, dopuštaju da im mladost polako istekne u čekanju…
Ovaj film, iako solidno ocenjen sa nekoliko strana, pati od više problema. Bazirajući prvu polovinu na nesmotrenim klišeima i teško razvijajući hemiju između An Hatvej i prešarmantnog Džima Studžisa, Loun Šefirg (An Education) brzo prezali na mnogo zahtevniji i zahvalniji drugi deo, potpirujući, do sada površan odnos, ozbiljnim krahovima i dragedijama protagonista. Film dobija dobar rasplet koji jeste očekivan, ali i lako šokira. Posle nam samo ostaje pitanje da li smo propustili nešto na samom početku.Info:

Naziv: One Day
Žanr: Drama | Ljubavni
IMDb rejting: 6.6/10 (8,034 glasova)
Režija: Lone Scherfig
Igraju: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Tom Mison, Jodie Whittaker, Tim Key

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: One.Day.2011.BDRip.XviD-Larceny
Trajanje: 107 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 640 x 272 – 1380 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Torrenti: DirectTorrageTorcache

Titlovi: ENSR

Odgovori na "One Day (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.