Peacock (2010)

Autor ShiftDelete 3.11.2010. Pregleda: 5658
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

Peacock Movie PosterDanas je malo onih filmova koji plene svojom originalnošću, posebno kada se to dešava na više nivoa, kao što je slučaj sa današnjim „Peacock“. Neće proći puno vremena od starta samog filma da biste se sami uverili u gore pomenutu rečenicu. Šta će se dalje dešavati, tj. kakav će dalje utisak film ostavljati na vas zavisi od milion segmenata.
Džon Skilpa je nečujni bankarski službenik koji u udaljenom gradiću u Nebraski živi povučen, da ne kažemo asocijalno-autistični život. Malo ljudi međutim zna njegovu mračnu stranu: on ima alter-ego, podeljenu ličnost u kojoj je on žena koja svako jutro i veče sprema svom „dragom“ obroke i sređuje kuću. Međutim u trenutku kada nesrećnim okolnostima vagon voza završi u dvorištu njegove (njene) kuće neke stvari počinju da isplivavaju na površinu…
Svako ko je sumnjao u isvrsnog Kilijana Marfija u prvom Nolanovom Betmenu (Scarecrow) ili ga se nije dovoljno nagledao u Inception-u, sada ima prilike da vidi o kakvom je talentu reč. Film je, zajedno sa jednom od najkomlikovanijih uloga koju sam ja video lako iznesen na njegovima ramenima. Iako sam scenario ima uspona i padova i presporih pasaža, ljubiteljima misterija će ovo biti prava poslastica, iako treba da budu spremni da ih kraj filma ostavi sa mnogim pitanjima bez odgovora. Fotografija je više nego zahvalna, dočaravajući brutalnu atmosferu, koja, nažalost, već u prvih par sekundi sadrži spojlere i „trelefoniranje“ publici.Info:

Naziv: Peacock
Žanr: Drama | Triler
IMDb rejting: 6.2/10 (2,178 glasova)
Režija: Michael Lander
Igraju: Cillian Murphy, Ellen Page, Susan Sarandon, Josh Lucas, Graham Beckel

Linkovi: IMDbRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Peacock.2010.DVDRip.XviD-GFW
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 640 x 368 – 925 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkKATTPB

Titlovi: ENSR

    1 komentar na "Peacock (2010)"

  • joj says:

    gledao sam ovo davno nekad , nije nesto ali nije ni toliko los , onako solidan

Odgovori na "Peacock (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.