Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009)

Autor ShiftDelete 7.03.2010. Pregleda: 3772
12345678910    Naša ocena: 8.50 Ekipa koju sačinjavaju majka i ćerka (Gabourey Sidibe, Mo'Nique) bukvalno šije ovaj film svojom glumom. Ova druga je tako zaslužila Oskara da ako joj ne daju lično ću da im objasnim neke stvari. Portretisanje majke, njene bezobzirnosti, a kasnije strahova i celokupnog psihološkog profila samo uliva strahopoštovanje koje će vas ostaviti bez reči jedno vreme posle filma. Mo'Nique je i sama bila dosta sjebana posle snimanja ovog filma, bar kako sam je video u intervjuu nedugo posle zavšene poslednje scene. Leni Krevic i Maraja Keri su sasvim kul odradili svoj posao. Opra, koja je producent ovog filma ih je zvala da svojom glumom popularišu film kod mlađe publike. Osam i po kokica za film koji cedi život tamo gde se može iscediti i tamo gde su sokovi poprilično gorki. Info: Žanr: Drama IMDb rejting: 7.5/10 (11,928 glasova) Režija: Lee Daniels Igraju: Gabourey Sidibe, Mo'Nique, Paula Patton, Mariah Carey, Lenny Kravitz Linkovi: IMDb – Trailer – Official Site – RT Skini: Naziv: Precious.Based.on.the.Novel.Push.by.Sapphire.BDRip.XviD-Larceny Trajanje: 110 min Veličina: 1.37 GB Video: Xvid – 624×336 – 1 330 kbps Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=774EQ7NN http://www.megaupload.com/?d=OIJMABE8 Torrenti: Torrage - TPB Titlovi: EN - SR" />
Loading...Loading...

Precious Based on the Novel PUSH by Sapphire 2009 movie posterOdbrojavanje za večerašnju dodelu zlatnih čikica počinje, a mi smo stigli da za vas odgledamo i poslednja dva filma za koje smo smatrali da ih je vredno pogledati. Pretposlednji na tapetu je moj apsolutni favorit “Precious”, sjajna drama koja će se laktati u Holivudu za šest više nego zasluženih Oskara.
Prešs je preslatka tinejdžerka od 120 kila koja, odrastajući u Harlemu pokušava da se kroz apstraktno poimanje škole izbori sa životom u čijem paketu se nalaze luda posrnula keva (Mo’Nique), trudnoća sa drugim detetom koje je začela sa ćaletom nasilnikom, ogavna sredina koja daje sve od sebe da bude svesna nezahvalnog fizičkog izgleda i gomila državnih službenika koji joj odobravaju, neodobravaju, proveravaju i daju sitnu novčanu nadoknadu koju prisvaja njena keva. Isterana u podmakloj trudnoći iz škole, pokušavajući da povrati starateljstvo nad prvim detetom koje ima Daunov sindrom, Prešs odlazi u alternativnu školu…
Ekipa koju sačinjavaju majka i ćerka (Gabourey Sidibe, Mo’Nique) bukvalno šije ovaj film svojom glumom. Ova druga je tako zaslužila Oskara da ako joj ne daju lično ću da im objasnim neke stvari. Portretisanje majke, njene bezobzirnosti, a kasnije strahova i celokupnog psihološkog profila samo uliva strahopoštovanje koje će vas ostaviti bez reči jedno vreme posle filma. Mo’Nique je i sama bila dosta sjebana posle snimanja ovog filma, bar kako sam je video u intervjuu nedugo posle zavšene poslednje scene.
Leni Krevic i Maraja Keri su sasvim kul odradili svoj posao. Opra, koja je producent ovog filma ih je zvala da svojom glumom popularišu film kod mlađe publike. Osam i po kokica za film koji cedi život tamo gde se može iscediti i tamo gde su sokovi poprilično gorki.Info:

Žanr: Drama
IMDb rejting: 7.5/10 (11,928 glasova)
Režija: Lee Daniels
Igraju: Gabourey Sidibe, Mo’Nique, Paula Patton, Mariah Carey, Lenny Kravitz

Linkovi: IMDbTrailerOfficial SiteRT


Skini:

Naziv: Precious.Based.on.the.Novel.Push.by.Sapphire.BDRip.XviD-Larceny
Trajanje: 110 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 624×336 – 1 330 kbps
Audio: AC3 5.1 – 448 kbps CBR

Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=774EQ7NN
http://www.megaupload.com/?d=OIJMABE8

Torrenti: TorrageTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.