Rabbit Hole (2011)

Autor D 28.01.2012. Pregleda: 6865

Rabbit Hole PosterRabbit Hole je drama u režiji Džona Kamerona Mičela, zasnovana na istoimenoj predstavi Dejvida Lindzi-Abêra, koji je za istu dobio Pulicerovu nagradu 2007. godine, sa Nikol Kidman, Aronom Ekhartom i Dajen Vest u glavnim ulogama. Znamo da mnogo, mnogo, kasnimo sa objavljivanjem ovog filma, ali s obzidom na vrlo dobre ocene, kao i na nominaciju za Oskara Nikol Kidman, pomislili smo bolje ikad nego nikad.
Beka (Kidman) i Hauvi Korbet (Ekhart) su srećni bračni par čiji je savršeni svet zauvek promenjem kada njihov mladi sin, Deni, gine pod točkovima automobila. Beka pokušava da pronađe smisao i svoju svrhu u nadrealnom pejzažu dobronamerne rodbine i prijatelja. Bolna, dirljiva i ponekad smešna, Bekina iskistva je vode ka nalaženju utehe u misterioznom odnosu sa izmučenim mladim crtačem stripova, Džesjonom, tinejdžerom koji je vozio kola koja su ubila njenog sina. Bekina opsesija Džejsnom joj odvlači pažnju od sina, dok se Hauvi udubljuje u prošlost, tražeći utočište u strancima koji mu pružaju nešto Što Beka ne može. Korbetovi, polako sve udaljeniji, prave iznenađujuće i opasne odluke dok biraju put koji će odlučiti njihove sudbine.Info:

Naziv: Rabbit Hole
Žanr: Drama
IMDb rejting: 7.2/10 (19,012 glasova)
Režija: John Cameron Mitchell
Igraju: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest, Miles Teller, Tammy Blanchard

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini:

Naziv: Rabbit.Hole.2010.LIMITED.DVDRip.XviD-AMIABLE
Trajanje: 91 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 915 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

  6 komentara na "Rabbit Hole (2011)"

 • Ripley says:

  videcemo kakav je film, ali je plakat odlican.

 • Mmg says:

  Steta.Film nije plakat.

 • San says:

  Film sam gledala prosle godine i veoma mi se dopao, kao i sto stoji u rezenziji dirljiva i bolna drama sa odlicnom glumom svih glumaca u filmu, iako je u pojedinim momentima paznju sa te dobre glume, kada je rec o Nikol, odvlacio silni botox koji joj je otezavao izrazavanje facijalnih ekspresija uprkos njenim naporima…

 • pahuljica says:

  film je odlican

 • jovana says:

  smara

 • maya says:

  Realistican film,ko moze da proguta takvu pricu.Sta se desava iza zatvorenih vrata roditelja cija su deca nastradala.Vredi.

Odgovori na "Rabbit Hole (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.